EURO 2024: Belçika, Slovakya'ya kaybetti

EURO 2024: Belçika, Slovakya'ya kaybetti

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. E Grubu ilk hafta maçında Belçika, Slovakya'ya 1-0 mağlup oldu. Mücadelede hakem Halil Umut Meler düdük çaldı.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. E Grubu ilk hafta maçında turnuvanın favorilerinden Belçika ile Slovakya kozlarını paylaştı. Karşılaşmada hakem Halil Umut Meler görev aldı.

Resim

Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku ve Leandro Trossard gibi yıldızlara sahip Belçika, turnuvanın görece güçsüz ekiplerinden Slovakya karşısında beklemediği bir mağlubiyet aldı. Maça çok hızlı başlayan Slovakya, 7. dakikada Ivan Schranz'ın kaydettiği golle öne geçti. Belçika, maçın kalan bölümünde oyunu rakip sahaya yıktı. Ancak Domenico Tedesco'nun ekibi, beraberlik golünü bulmayı başaramadı.

Belçika'nın Romelu Lukaku ile maçta bulduğu 2 gol de VAR tarafından geçersiz sayıldı.

Slovakya, turnuvada büyük bir sürprize imza atarak Belçika'yı 1-0 mağlup etmeyi başardı. Belçika, gruptaki ikinci maçında Romanya ile kozlarını paylaşacak. Slovakya ise Ukrayna ile karşı karşıya gelecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN