Exxen tek maç nasıl alınır? Exxen spor paketi üyelik ücretleri ne kadar? Exxen tek maç ve üyelik paketleri ücreti

Exxen tek maç nasıl alınır? Exxen spor paketi üyelik ücretleri ne kadar? Exxen tek maç ve üyelik paketleri ücreti

Exxen platformunda Avrupa maçlarının da yayınlanmasıyla birlikte platform ile ilgili sorular da arttı. Peki Exxen spor paketi nasıl alınıyor? Tüm detaylar haberimizde.

Exxen platformu kullanıma sunulduğundan beri bünyesinde birçok içeriği barındırıyor. Spor paketi de Exxen platformunun kullanıcılara sunduğu özelliklerden biri. Peki Exxen spor paketi nasıl alınır? Exxen platformunda hangi içerikler var? Exxen'e nasıl üye olunur? Exxen platformu ve Exxen spor paketi ile ilgili tüm detaylara habermizden ulaşabilirsiniz.

Exxen fiyatı

Exxen platformunun aylık ücreti 9.90 TL olarak belirlenmiştir. Fakat Avrupa maçlarını izlemek isteyen kullanıcıların Exxen spor paketine dahil olması gerekmektedir. Exxen spor paketi ise aylık 24.80 TL olarak belirlenmiştir. Exxen ve spor paketini birlikte alıp 1 senelik taahhüt sözü veren kullanıcılar reklamlı Exxen platformundan 34.80 TL olarak faydalanmaktadır. Eğer reklamsız olarak platformu kullanmak istiyorsanız aylık ücreti 44.80 TL olacaktır.

Exxen ücretsiz izlenebilir mi

Exxen platformundaki içeriklere erişmek için öncelikli olarak üye olmak gerekiyor. Exxen üyeliği ise www.exxen.com/tr adresinden ad, soyad, e-posta adresi girilerek yapılıyor. Bilgilerinizi girdikten sonra açılan sayfada ücretsiz deneme özelliğini kullanabiliyorsunuz. Ancak ücretsiz deneme özelliği yalnızca ilk defa üye olan kullanıcılara sunulmaktadır. Exxen uygulamasına internet sitesinden üyelik işlemi tamamlandıktan sonra Google Play Store ve App Store üzerinden uygulama indirilerek kullanılabilmektedir. Aynı zamanda spor paketini almak isteyen kullanıcılar 9300 numarasına EXXENSPOR yazarak spor paketine de sahip olabilirler.

Exxen ve Spor Paketi Üyelik

Exxen spor paketleri

Exxen platformunun sunduğu spor paketi içinde Konferans Ligi, Şampiyonlar Ligi vardır. Platformun normal ücretine aylık 24.90 TL ilave ederek spor paketine sahip olunabilir. Exxen ile birlikte spor paketi 1 aylık taahhüt sözüyle reklamlı 34.80, Exxen ve spor paketi reklamsız ise 44.80 TL olarak belirlenmiştir. Exxen'in taahhütten cayma bedeli ise 59.80 TL olarak belirlenmiştir. Exxen platformunun yıllık reklamlı üyelik ücreti 99.90 TL, yıllık reklamsız üyelik ücreti ise 199.90 TL'dir.

Exxen uygulaması nasıl indirilir

Exxen uygulaması akıllı telefon, televizyon ve tabletler üzerinden kullanılabilmektedir. Exxen uygulamasını Google Play Store ve App Store üzerinden telefon veya tablete indirmek mümkündür. İphone ve iPad kullanıcıları App Store üzerinden Exxen olarak arattıktan sonra uygulamayı edinebilir. Android kullanıcıları ise Google Play Store üzerinden Exxen olarak arama yaparak uygulamayı indirebilir. Akıllı televizyon ya da Android Televizyon üzerinden Exxen uygulamasını kullanmak isteyen kullanıcılar Exxen uygulamasını indirip giriş yaptıktan sonra içerikleri görüntüleyebilir. Exxen platformunda şimdilik yalnızca tek kişinin izleme hakkı vardır. Başka biri eğer aynı hesaba giriş yaparsa diğer kişinin oturumu kapanır.

Exxen platformunda hangi içerikler var

Kullanıcılar platforma üye olmadan önce platform içinde hangi içerikler olduğunu da merakla araştırıyor. Exxen platformunda yer alan diziler; Sihirli Annem, Ölüm Zamanı, Şeref Bey, Adım Başı Kafe, Olağan Şüpheliler, Leyla ile Mecnun, Hükümsüz, İlginç Bazı Olaylar, Gibi, İşte Bu Benim Masalım, Öğrenci Evi, Vahşi Şeyler, Yetiş Zeynep'tir. Exxen platformunda bulunan programlar; Beyazıt Öztürk ve İbrahim Büyükak'ın programı Pişti, Volgan Öge'nin programı Kesin Yaşanmıştır, Enis Arıkan'ın programı @Enis Arıkan, Ömer Şanlı'nın programı Tasarım Evler, Orkun Işıtmak'ın programı Kirli Çamaşırlar, No Limit, Zeynep Bastık'ın programı Zeynep Bastık ve Kobukları, Tugay İnanoğlu'nun programı Veteriner Hekim Tugay İnanoğlu ve Dostları, Gökhan Çınar'ın programı Katarsis, Buraların Yabancısıyız, Doğan Kabak ve Ferhat Albayrak'ın programı Garaj, Hande Kazanova ve Dinçer Güner'in programı Astrolojik Şifreler, Kıvanç ve Burak'ın programı Akıl Oyunları, Çağan Atakan Arslan ve Türev Uludağ'ın programı Nasıl Zayıflarım?, Sürprizimiz Var'dır. Exxen platformunda yayınlanan yarışma içerikleri; Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun sunduğu Masterchef Junior, Raşit Bağzıbağlı ve Burcu Esmersoy'un sunduğu Stiller Konuşsun, Burcu Esmersoy'un sunduğu Next Top Model programı, Alper Rende'nin Kaçış yarışması, Bilgehan Demir'in Fight Club yarışması, Survivor Seçmeleri, Enes Batur'un Enes Batur'la Buluşma yarışması, Ali Biçim ve Mesut Can Tomay'ın O Adam Oldun Mu? yarışması, Orkun Işıtmak'ın Şanslı mı Şanssız mı? yarışması ve Ayak Tenis yarışmalarıdır. Exxen güldürü içerikleri ise; Tolga Çevik'in Tolgshow Filtresiz, Murat Özsoy'un Özcan Show, Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar, Toygan Avanoğlu, Ege Kökenli ve Anıl Tetik'in Rol Kes ve Ezo Sunal'ın Sesli Güldüm içerikleridir. Exxen platformunda yer alan belgeseller; Fatih Terim anlatımıyla 2008 Milli Takım Hikayesi, 103 Gol, Cadde Cadde İstanbul, Pascal Nouma, K-Pop, Arda, Tosuncuk, Süper 1 Takım, Cam Yeniden Cam, Kral Şakir: Mikrop Avcıları, Son Süngerci, Çizgi Dizi ve Filmler, Son Savaşçı: Midilli, Derinlerden Yansımalar- Çanakkale Deniz Savaşları İzleri ve Derinlerdeki Kahraman Mustafa Ertuğrul belgeselleridir. Exxen spor paketi içinde bulunan içerikler ise; UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa Finali, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarıdır. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN