Fatih Terim takımının ikinci galibiyetini böyle yaşadı

Yunanistan'ın yeni Zeus'u olarak nitelendirilen Fatih Terim, takımının ikinci galibiyetini de yaşadı. Yunan basını Terim’in 2-1'lik galibiyet golünü nasıl kutladığını böyle paylaştı.

Panathinaikos’un geçen haftaki Yannena galibiyetinin ardından yunan basını bir kez daha başarıya imza atan Fatih Terim'i manşetlere taşıdı. Terim'in maç sevinci ise sosyal medyada gündem oldu.

Terimin maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında, “Kendimize güvenmemiz lazım. Takımın direktörlüğüne yeni geldim. Tüm oyuncularımla açık açık konuşuyorum. Arkalarından hiçbir şey söylemem. Takım, takım olarak oynamalı ve kazanmalı. 'Ben her şeyimi vermem’ diye bir şey olmaz. Bu, kulübün sahibinden, ben dahil her oyuncunun mottosu olmalıdır. Oynadığımız son iki maçı hep beraber tekrar izleyeceğiz ve ona göre hareket edeceğiz” şeklindeki ifadeler hemen hemen tüm gazetelerde yayınlandı.

Panathinaikos’un bu son iki başarılarına rağmen Terim, önümüzdeki Olympiakos ile oynayacağı Yunanistan Kupası maçına büyük önem verdiğini de dile getirdi.