Fatih Terim'in Panathinaikos'u derbide kaybetti

Fatih Terim'in Panathinaikos'u derbide kaybetti

Yunanistan Süper Ligi'nde zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada Mircea Lucescu'nun oğlu Razvan'ın çalıştırdığı PAOK, sahasında Fatih Terim'in Panathinaikos'unu 2-1 mağlup etti.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Yunanistan Süper Ligi'nin 20. haftası dev bir derbiye sahne oldu. Mircea Lucescu'nun oğlu Razvan'ın çalıştırdığı PAOK ile Fatih Terim'in Panathinaikos'u, Touba Stadyumu'nda kozlarını paylaştı.

PAOK, ilk 45 dakikayı Kiril Despodov'un golüyle önde kapattı. İkinci yarıda baskısını artıran Panathinaikos, Trabzonspor'un eski yıldızı Anastasios Bakasetas'ın penaltıdan kaydettiği golle skorda dengeyi sağladı. Ancak maçın skorunu ev sahibi belirledi. 56. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Kiril Despodov, takımına galibiyeti getiren isim oldu.

Panathinaikos'u 2-1 mağlup eden PAOK, puanını 47'ye çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Fatih Terim'in Panathinaikos'u ise 44 puanda kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN