Fatih Terim'in Panathinakos'u, Olimypiakos'u yendi

Fatih Terim'in Panathinakos'u, Olimypiakos'u yendi

Yunanistan Süper Ligi'nin 22. hafta mücadelesinde Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinakos, sahasında ezeli rakibi Olymiakos'u 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda dev bir adım attı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Yunanistan Süper Ligi'nin 22. hafta mücadelesinde Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinakos ile Carlos Carvahal'ın Olympiakos'u karşı karşıya geldi. Dev derbide büyük heyecan yaşandı.

Şampiyonluğun iki favorisi Panathinakos ve Olympiakos, derbide müthiş bir mücadele ortaya koydu. Ev sahibi Panathinakos, ilk yarıda yıldız futbolcusu Bernard'ın kaydettiği golle öne geçti.

Seyircisiz oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında tempo yüksekti. Beraberlik golü için bastıran Olympiakos, aradığı gol fırsatlarını bulmakta zorlandı. Dakikalar ilerledikçe oyun üstünlüğünü eline alan Panathinakos, 60. dakikada Alexander Jeremejeff ile aradaki farkı ikiye çıkardı. Jeremejeff'un golünde asisti, Bakasetas yaptı. Panathinakos, ezeli rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı.

22 hafta sonunda puanını 47'ye çıkaran Panathinakos, zirve takibini sürdürdü. Olympiakos ise 41 puanda kaldı. Öte yandan Panathinakos'ta Fenerbahçe ve Trabzonspor'un eski futbolcuları Willian Arao ile Bakasetas, derbiye ilk 11'de başladı. Samet Akaydin ise yedek kulübesinde bekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN