Fenerbahçe 65 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Kanarya'ya Fransız dünya yıldızı: 106 gol 59 asist...

Fenerbahçe 65 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Kanarya'ya Fransız dünya yıldızı: 106 gol 59 asist...

Sezonu ilk iki sıra içerisinde tamamlamayı garantileyen Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebilecek iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Kanarya, 65 milyon euroluk süper yıldızı gözüne kestirdi.

Şanlıurfa'da oynanan Süper Kupa karşılaşmasında Galatasaray karşısında sahadan çekilen Fenerbahçe, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye çalışmalarına başladı. Kanarya, 65 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Perşembe akşamı UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final aşamasında Yunan devi Olympiakos ile mücadele edecek olan Fenerbahçe, sezon için takviye çalışmalarına şimdiden başladı. Sezonu ilk iki sıra içerisinde tamamlamayı garantileyen sarı-lacivertli ekip, 65 milyon euroluk dünya yıldızına kancayı taktı.

Fotomaç'ın haberine göre; Sezon sonunda Belçikalı golcü Michy Batshuayi ile yolları ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe, yeni golcüsünü İngiltere'de buldu. Sarı-lacivertli ekibin Manchester United formasını terleten Anthony Martial'i kadrosuna katmaya hazırlandığı öne sürüldü.

Sarı-lacivertli ekibin, İngiliz deviyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Fransız golcüyle önümüzdeki hafta resmi temaslara başlayacağı iddia edildi.

Devre arasında da Fenerbahçe'nin gündemine gelen Fransız golcü, bu sezon İngiliz ekibinin forması altında 19 karşılaşmada görev alan Martial, söz konusu karşılaşmalarda 2 gol 1 asiste imza attı.

Anthony Martial's time at Man Utd is almost up! Fenerbahce submit £7m offer for Red Devils outcast to edge ahead of Inter in transfer race | Goal.com

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 28 yaşındaki Fransız golcü, futbol hayatı boyunca ise toplamda 403 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 106 gol 59 asiste imza attı. Fransız yıldız için bugüne dek toplamda 65 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN