Fenerbahçe, Alanyaspor ile 0-0 berabere kaldı

Fenerbahçe, Alanyaspor ile 0-0 berabere kaldı

Süper Lig'in 38. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Alanyaspor ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara aldı.

Alanyaspor ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 38. haftasında karşı karşıya geldi. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanan ve Yaşar Kemal Uğurlu'nun düdük çaldığı maç 0-0 beraberlikle bitti. 

Alanyaspor'da Salih Uçan, Juanfran ve Efkan'ın şutlarında top direkte patladı. Fenerbahçe'nin 28. dakikada kazandığı penaltı, VAR incelemesi sonucu ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Sarı-lacivertli takımda Gökhan Gönül, maçın 43. dakikasında kırmızı kart gördü. Fenerbahçe mücadeleyi 10 kişi tamamladı. 

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 73'e çıkardı ve bitime 4 hafta kala lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde kaldı. Alanyaspor ise 57 puana çıktı. 

VAR KARARLARI MAÇA DAMGA VURDU 

Maçın ilk yarısında Valencia ve Gökhan Gönül’ün pozisyonlarına Video Yardımcı Hakem (VAR) damga vurdu. Karşılaşmanın 26. dakikasında Valencia’ya yapılan hareket sonrası hakem penaltı kararı verdi. Ancak VAR incelemesi sonrası Valencia’nın ofsayt pozisyonunda olduğu gerekçesiyle penaltı kararı iptal edildi. 

43. dakikada ise Gökhan Gönül’ün Davidson’a yaptığı hareket sonrası hakem kırmızı kartını çıkardı. Ancak yardımcı hakemin uyarısı sonrası ofsayt kararı verildi. VAR incelemesi sonrasında ise Davidson’un ofsayt pozisyonunda olmadığına karar verildi ve kırmızı kart geçerli sayıldı. 

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı: 

1- Beşiktaş 78 puan 

2- Fenerbahçe 73 puan 

3- Galatasaray 72 puan 

 

fener1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN