Fenerbahçe bir transferi daha resmen açıkladı! Krunic ve Bonucci'nin ardından bir imza daha...

Fenerbahçe bir transferi daha resmen açıkladı! Krunic ve Bonucci'nin ardından bir imza daha...

Ara transfer döneminin en hareketli takımlarından olan Fenerbahçe, Krunic ve Bonucci'nin ardından bir transferi daha resmen açıkladı.

Ara transfer döneminin en hareketli takımı olan Fenerbahçe, bir transferi daha resmen açıkladı. Bonucci ve Krunic'i kadrosuna katarak ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapan sarı-lacivertli ekip, bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

Yaz transfer döneminde Dzeko, Fred, ve Tadic gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe, kış transfer sezonuna da hızlı girdi. 11 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminde Bonucci ve Krunic'i kadrosuna katan Fenerbahçe, bir transferi daha resmen açıkladı.

Sezon başından bu yana savunma hattında sorunlar yaşayan Fenerbahçe, defans hattına bir takviye daha yaptı.

2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, İspanyol ekibi Atletico Madrid takımının formasını terleten Çağlar Söyüncü'yü kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Kanarya, milli stoper ile ile sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzaladı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen imza töreninde yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki de yer aldı.

Kanarya, Çağlar Söyüncü için Atletico Madrid’e 2 milyon euro kiralama bedeli ödeyecek.

8582872.jpg

Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşamayı hedefleyenÇağlar Söyüncü, "Burada olmaktan dolayı mutluluk ve heyecan duyuyorum. Bir an önce takıma katılmak istiyorum ve elimden geleni yapıp, takıma ve camiama yardım etmek istiyorum. Kulübümüzün de benim de hedeflerim şampiyonluk ve kupalar kazanmak. Zaten buraya beni bağlayan da bu oldu. Güzel bir takımımız var. Sabırsızlıkla aralarına katılmayı bekliyorum. Süper Lig'de de ilk deneyimim olacak. Bunun için de ayrıca heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN