Fenerbahçe bombayı şimdiden patlattı! 24 milyon euroluk süper yıldız imzayı atıyor...

Fenerbahçe bombayı şimdiden patlattı! 24 milyon euroluk süper yıldız imzayı atıyor...

Sezon başından bu yana savunma hattında büyük sorunlar yaşayan Fenerbahçe, gelecek sezonun ilk transferini tamamladı. Kanarya, 24 milyon euroluk savunmacı ile el sıkıştı.

Trendyol Süper Lig'in 28. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Hatayspor'u 0-2 mağlup ederek üst üste üçüncü galibiyetini elde eden Fenerbahçe, yaz transfer dönemi için çalışmalarına başladı. Kanarya, yaz transfer döneminde savunma hattını güçlendirmek için çalışmalara başladı. Sarı-lacivertli ekip, 24 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'ne elendikten sonra UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Süper Lig'de şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Fenerbahçe, gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Kanarya, 24 milyon euroluk süper yıldız ile sezon sonu için şimdiden söz kesti.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Devre arasında Çağlar Söyüncü ve Bonucci'yi transfer ederek savunma hattını güçlendiren Fenerbahçe, bu pozisyona bir takviye daha yapacak.

Kanarya'nın ara transfer döneminde de kadrosuna katmak istediği Karadağlı stoper Stefan Savic ile sezon sonu için şimdiden anlaşma sağladığı öne sürüldü. Sezon sonunda İspanyol devi Atletico Madrid ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılan tecrübeli savunma oyuncusunun Fenerbahçe'ye imza atacağı öne sürüldü.Stoper transferi yapmak isteyen Fenerbahçe'de öne çıkan isim Atletico Madrid'in Karadağlı defansı Stefan Savic oldu | Goal.com Türkçe

Bu sezon İspanyol devinde 24 karşılaşmada görev alan 33 yaşındaki savunma oyuncusu, skor katkısı sunamadı. Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan tecrübeli stoper için bugüne dek toplamda 24 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN