Fenerbahçe, eski yıldızını geri getiriyor! Kanarya'dan bir transfer daha: Resmi açıklama an meselesi...

Fenerbahçe, eski yıldızını geri getiriyor! Kanarya'dan bir transfer daha: Resmi açıklama an meselesi...

Transfer çalışmalarını İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda sürdüren Fenerbahçe, bir transferi daha açıklamak için geri sayıma geçti. Kanarya, eski yıldızını geri getirme kararı aldı.

Trendyol Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Ankaragücü'nü mağlup ederek liderliğini sürdüren Fenerbahçe, bir transferi daha bitiriyor. Kanarya, eski yıldızıyla el sıkıştı.

Ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe'de transfer harekatı devam ediyor. Kış transfer sezonunun başladığı günden bu yana Bonucci, Krunic ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, bu kez eski yıldızını takıma geri getirme kararı aldı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, yaz transfer döneminde yollarını ayırdığı Serdar Dursun ile anlaşmaya vardı. Fatih Karagümrük forması giyen golcü futbolcunun Fenerbahçe'ye geri dönme konusunda büyük heyecan duyduğu öğrenildi.

Golcü futbolcunun Fenerbahçe'ye transferinde Fatih Karagümrük'ün vereceği yanıtın beklendiği öne sürüldü.

Bu sezon kümede kalma savaşı veren Karagümrük'te 24 maçta görev alan 32 yaşındaki golcü futbolcu bu karşılaşmalarda 6 gol kaydetti.

2021-2022 ve 2022-2023 sezonlarında Fenerbahçe formasını terleten golcü futbolcu, Fenerbahçe'de64 maçta 19 gol 9 asiste imza attı. Sarı-lacivertli ekibin kısa süre içerisinde Serdar Dursun transferini resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Fatih Karagümrük, Fenerbahçe'den eski golcüsü Serdar Dursun'u kadrosuna kattı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN