Fenerbahçe Fransız dünya yıldızına kancayı taktı! Kanarya'ya 65 milyon euroluk süper yıldız...

Fenerbahçe Fransız dünya yıldızına kancayı taktı! Kanarya'ya 65 milyon euroluk süper yıldız...

Bu sezon tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Fenerbahçe, gelecek sezonun çalışmalarına şimdiden başladı. Kanarya, 65 milyon euroluk süper yıldızı transfer etmek için düğmeye bastı.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesine kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı-lacivertli ekip, hücum hattını güçlendirmek için Fransız dünya yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Sezon başından bu yana Dzeko, Fred, Tadic ve Bonucci gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe, gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı-lacivertli ekip, 65 milyon euroluk süper yıldızın transferi için çalışmalara başladı.

Sarı-lacivertli ekip, kış transfer döneminde de transfer gündemine gelen Fransız golcü Anthony Martial'i yaz transfer döneminde kadrosuna katmayı hedefliyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Manchester United, sarı-lacivertli kulübün ilgilendiği Anthony Martial'e sözleşmesindeki 1 yıllık opsiyonu kullanmayacak. Bu durumdan haberdar olan Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, kolları sıvayarak Fransız oyuncunun menajeriyle temasa geçti.

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan 28 yaşındaki Fransız süper yıldız, bu sezon İngiliz devinde 19 maçta görev alırken 2 gol 2 asiste imza attı.

Anthony Martial's time at Man Utd is almost up! Fenerbahce submit £7m offer for Red Devils outcast to edge ahead of Inter in transfer race | Goal.com US

Son olarak Aralık ayında İngiliz ekibinin formasını terleten yıldız golcü için bugüne dek toplamda 65 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Fransız yıldız bugüne dek futbol hayatı boyunca 403 karşılaşmada görev alırken bu müsabakalarda 106 gol 64 asiste imza attı.

Fransız yıldızın sezon sonunda İngiliz devine veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN