Fenerbahçe, hakem kararlarına tepki gösterdi

Fenerbahçe, hakem kararlarına tepki gösterdi

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, Başakşehir'i Michy Batshuayi'nin son dakikada attığı penaltı golüyle 1-0 mağlup etti. Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, maç sonunda yaptığı açıklamada hakem kararlarına tepki gösterdi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Başakşehir deplasmanına konuk oldu. Sarı-Lacivertliler, uzun süre 10 kişi oynayan rakibini Michy Batshuayi'nin son dakikada attığı penaltı golüyle 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

PENALTIMIZ VERİLMEDİ

fttf.jpg

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, RAMS Başakşehir maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Baki, yaptığı açıklamada hakem Abdülkadir Bitigen ve heyetine tepki gösterdi. Selahattin Baki'nin açıklamaları şu şekilde:

''Son derece cömert pozisyonlar harcamamıza, maçı strese sokmamıza rağmen, yüzde 100 haklı bir penaltı pozisyonuyla 3 puanı zor da olsa almayı bildik. Şampiyonluk yürüyüşümüze devam ediyoruz. Penaltı pozisyonunun yüzde yüz penaltı olması bu kadar barizken, Çağdaş Hoca ve bütün ekibinin tepki göstermelerini gerçekten anlayamadık. Türkiye'de bu algı işlerinin nasıl yürüdüğünü bildiğimiz için bu başladı bile. 15 dakika öncesine gidelim, Batshuayi'nin net bir penaltı pozisyonu var. Mesela nasıl VAR çağırmaz?''

Selahattin Baki, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Deniz Türüç hakkında da konuştu. Milli futbolcu hakkında sert ifadeler kullanan Baki, ''Üzülerek söylüyorum, bazı gerginliklerde baş aktör olarak en ön plana çıkan Deniz Türüç eski oyuncumuz. Fenerbahçe düşmanlığı artık sınır tanımamaya başladı. Şimdilik yazıklar olsun diyorum. Taraftar ve Fenerbahçe camiası bunu not etmiştir'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN