Fenerbahçe maçına saatler kala... Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan transfer müjdesi! "İmza aşamasında..."

Fenerbahçe maçına saatler kala... Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan transfer müjdesi! "İmza aşamasında..."

Pazar akşamı evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek Trabzonspor'da başkan Ertuğrul Doğan, bordo-mavili taraftarları heyecanlandıran açıklamalara imza attı.

Trendyol Süper Lig'im 30. hafta karşılaşmasında pazar akşamı evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek Trabzonspor'da başkan Ertuğrul Doğan, dev derbi öncesinde açıklamalarda bulunarak bordo-mavili taraftarlara transfer müjdesi verdi.

Bu sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen Trabzonspor, gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başladı. Pazar akşamı oynanacak dev derbi öncesinde A Spoor'un sorularını yanıtlayan bordo-mavili ekibin başkanı Ertuğrul Doğan, Karadeniz ekibinin taraftarlarını heyecanlandıran açıklamalara imza attı.

Yaz transfer sezonu için bazı oyuncular ile şimdiden imza aşamasına gelindiğini açıklayan Başkan Doğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Hocamız göreve başladıktan sonra teknik kadronun içinde bulunan izleme ekibi, ben ve Abdullah Avcı ile bir toplantı yaptık. Transfer çalışmalarını kamp başlamadan önce bitirmek için çalışıyoruz. Çünkü birçok oyuncu ile görüşüldü. İsim üzerinden gitmeyelim. İmza aşamasında olan oyuncular da var. Şampiyonluğa giden yolun nasıl olduğunu iyi biliyoruz. Trabzonspor ekonomik anlamda ciddi işler yapılıyor. Yeni sponsorluk görüşmelerimiz var. Yakın zamanda gelir getirici bazı projelerimiz var. Bunları da açıklayacağız. İmza atan oyuncularımız da var. İmza atma aşamasında olan oyuncular da var. Herkesin tanıdığı, bildiği önemli oyuncularla görüşüyoruz. 23-24 yaş kategorisinde 2 oyuncu var. Önemli yol kat ettik. Thomas Meunier de olduğu gibi tecrübeli oyuncular da bakıyoruz. İnşallah en kısa zamanda bunları bitireceğiz"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN