Fenerbahçe Süper Kupa final maçına çıkmayacak mı? Ali Koç'tan tarihi açıklama...

Fenerbahçe Süper Kupa final maçına çıkmayacak mı? Ali Koç'tan tarihi açıklama...

Yüksek Divan Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tarihi açıklamalara imza attı. Başkan Koç'un açıklamaları futbol kamuoyunun gündemine oturdu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2 Nisan Salı günü Ülker Stadyumu’nda yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı öncesi Yüksek Divan Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek dikkat çekici açıklamalara imza attı. Başkan Koç'un açıklamaları futbol kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Geçen hafta oynana Trabzonspor derbisi sonrasında “Bu ligde Fener’e yer yok. Gerekiyorsa da bir alt lige ineceğiz. Her gün ölmektense, bir gün öleceğiz ama geleceğimizi kurtarmak zorundayız. Bir sene oynar çıkarız biz ama herkes aklını başına alır artık” açıklamasına imza atarak ligden çekilme tartışmasını açan Ali Koç, 7 Nisan'da Galatasaray ile oynanacak olan Süper Kupa karşılaşması hakkında tarihi açıklamalara imza attı.

7 Nisan'da oynanacak olan Süper Kupa karşılaşmasında sahaya çıkmayabileceklerini vurgulayan sarı-lacivertli ekibin başkanı Ali Koç, "Bugün Federasyon 7 Nisan biletlerini satışa çıkardı. Biz çıkarmadık. Fenerbahçelilere sesleniyorum, lütfen 7 Nisan için herhangi bir bilet temininde bulunmayın. 7 Nisan için herhangi bir seyahat organizasyonunda bulunmayın. 2 Nisan akşamını bekleyin. Sizlerden özellikle rica ediyorum." dedi.

Koç'un bu açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN