Fenerbahçe taraftarı yıldız oyuncuyu son kez izleyecek! Ferdi Kadıoğlu yuvadan uçuyor. İngiliz devi 25 milyon euro ödeyecek

Fenerbahçe taraftarı yıldız oyuncuyu son kez izleyecek! Ferdi Kadıoğlu yuvadan uçuyor. İngiliz devi 25 milyon euro ödeyecek

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Takımdan birçok yıldız ile yolların ayrılacağı öngörülürken transfer listelerinde adı sık sık geçen Ferdi Kadıoğlu için sürpriz bir gelişme yaşandı. Bu sezon performansıyla parmak ısıttıran Ferdi için İngiliz devi harekete geçti. Fenerbahçe taraftarı yıldız oyuncuyu son kez izleyecek! Ferdi Kadıoğlu yuvadan uçuyor. İngiliz devi 25 milyon euro ödeyecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, şampiyonluk umutlarını son haftaya bıraktı. Bir yandan İstanbulspor maçına kitlenen sarı-lacivertlilerde gelecek sezonun kadro planlaması için kollar sıvandı. Bu sezon hem Avrupa'daki performansıyla hem de ligde gösterdiği performansıyla dikkatleri üstüne çeken Ferdi Kadıoğlu için Avrupa devleri yarışa girmiş durumda. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şoke etti. Fenerbahçe taraftarı yıldız oyuncuyu son kez izleyecek! Ferdi Kadıoğlu yuvadan uçuyor. İngiliz devi 25 milyon euro ödeyecek.

FENERBAHÇE TARAFTARI SON KEZ İZLEYECEK

Fotospor'da yer alan habere göre, Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe kariyeri son buluyor. Avrupa'dan birçok dev talibi olan milli oyuncu, rekor bedelle sezon sonunda takımdan ayrılıyor.

yeni-proje-2024-05-23t124404-979.jpg

Genç yetenek için Borussia Dortmund ve Arsenal yarışa girmiş durumda. Gelen son teklif ise Fenerbahçe yönetimini tatmin etti. Milli yıldız yuvadan uçuyor.

FERDİ KADIOĞLU YUVADAN UÇUYOR! REKOR SATIŞLA GİDİYOR

Gelen son dakika bilgisine göre, İngiliz devi Arsenal Ferdi Kadıoğlu için 25 milyon euroyu gözden çıkardı. Sarı-lacivertli yönetimin bu transfere ise sıcak baktığı iddia edildi. Eğer imza kulüp farketmeksizin bu bedelle atılırsa, Kanarya'nın en pahalı satışı olacak.

yeni-proje-2024-05-23t124430-988.jpg

Bu sezon Fenerbahçe ile 50 maça çıkan milli yıldız, 3 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN