Fenerbahçe, Trabzon engelini aşamıyor

Fenerbahçe, Trabzon engelini aşamıyor

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe, sahasında Fatih Tekke'nin çalıştırdığı Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Liderlik koltuğunu Galatasaray devralırken; maç sonunda ilginç bir durum daha ortaya çıktı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Alanyaspor ile sahasında 2-2 berabere kaldı. Süper Lig'in yeni lideri Galatasaray olurken; Fenerbahçe'nin bu sezonki puan kayıplarında ilginç bir ayrıntı dikkatleri çekti.

Tarihi bir dönem geçiren Fenerbahçe, bu sezon 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Fenerbahçe 2-3 Trabzonspor
Adana Demirspor 0-0 Fenerbahçe
Fenerbahçe 0-0 Galatasaray
Fenerbahçe 1-1 Samsunspor
Fenerbahçe 2-2 Alanyaspor

Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftalarda Trabzon ayrıntısı dikkatlerden kaçmadı. Trabzonspor, bu sezon Fenerbahçe'ye ilk ve tek mağlubiyetini tattırırken; baba tarafından Trabzonlu olan Okan Buruk'un Galatasaray'ı, Kadıköy'den 1 puanla ayrıldı. Trabzon doğumlu ve Trabzonspor efsanelerinden Fatih Tekke'nin Alanyaspor'u ise Fenerbahçe ile deplasmanda 2-2 berabere kalmayı başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN