Stephen King'den Trump'a İran tepkisi: Maskaralık yapması için 1054 günü var

Stephen King'den Trump'a İran tepkisi: Maskaralık yapması için 1054 günü var

Stephen King, X hesabından yaptığı paylaşımda Trump’ı İran gerilimi ve Minnesota’daki gelişmeler üzerinden sert sözlerle hedef aldı. Trump’ın görev süresinin bitimine 1054 gün kaldığını hatırlatan ünlü yazar, bu sürede “daha fazla maskaralık” yaşanabileceğini söyleyerek Beyaz Saray yönetimine tepki gösterdi.

Korku ve gerilim edebiyatının dünyaca ünlü usta kalemi Stephen King, X (eski adıyla Twitter) hesabı üzerinden yaptığı son paylaşımla ABD Başkanı Donald Trump'ı sert bir dille eleştirdi. Trump'ın politikalarına ve mevcut küresel krizlere dikkat çeken King, "Daha fazla maskaralık yapması için bolca vakti var" ifadelerini kullandı.

Siyasi görüşlerini ve özellikle Donald Trump'a yönelik eleştirilerini sosyal medya üzerinden sıkça dile getiren ünlü yazar Stephen King, gündem yaratacak yeni bir paylaşıma imza attı.

ABD Başkanı Trump'ın görev süresinin bitimine yönelik bir geri sayım yapan King, paylaşımında hem ABD iç politikasındaki gerilimlere hem de Ortadoğu'da giderek tırmanan savaş atmosferine dikkat çekti.

"İYİ İŞ ÇIKARDIN DJT"

King, milyonlarca takipçisiyle paylaştığı mesajında alaycı bir üslup kullanarak şu ifadelere yer verdi:

"Trump’ın görev süresinin dolmasına 1054 gün kaldı. Daha fazla saçmalığa (maskaralığa) kalkışması için bolca vakti var. Şimdiden neler yaptığına bir bakın! Minnesota'ya saldırdı ve şimdi tüm Ortadoğu alevler içinde. İyi iş çıkardın, DJT (Donald J. Trump)."

KÜRESEL KRİZLERE VURGU

King'in "Ortadoğu alevler içinde" çıkışı, bölgede son dönemde yaşanan askeri gerilimlerin ve enerji krizlerinin küresel ekonomiyi sarstığı bir döneme denk gelmesi açısından dikkat çekici bulundu. Ünlü yazarın "Minnesota'ya saldırdı" şeklindeki ifadesi ise Trump yönetiminin eyaletler üzerindeki politikalarına yönelik bir eleştiri olarak yorumlandı.

Yazarın bu paylaşımı kısa süre içinde binlerce etkileşim alırken, sosyal medyada hem Trump destekçilerinin hem de muhaliflerin yoğun tartışmalarına sahne oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN