Fenerbahçe yeni Arda Güler'ini buldu! Avrupa'nın gözü şimdiden genç yıldızda! Ali Koç yıldız adayı için servet talep ediyor...

Fenerbahçe yeni Arda Güler'ini buldu! Avrupa'nın gözü şimdiden genç yıldızda! Ali Koç yıldız adayı için servet talep ediyor...

Sezon başı yaz transfer döneminde milli yıldız Arda Güler, peşinde dünya devlerini takarken, son olarak İspanyol takımı Real Madrid'e rekor bedelle transfer olmuştu. Bu transferin ardından alt yapıya daha fazla önem veren Sarı-Lacivertliler, yeni Arda Güler'ini buldu.

Geride kalan sezonda teknik direktör Jorge Jesus önderliğinde ligi ikincilik koltuğunda tamamlayan Fenerbahçe'de ikinci yarı gösterdiği performansla dikkatleri üzerine toplayan milli yıldız Arda Güler, dünya devlerini peşine takmıştı.

guler.jpg

Fenerbahçe'de bir sezon daha kalması istenen genç yıldız, bütün görüşmelere rağmen kariyerine Avrupa'da devam etme kararı almıştı. İspanyol devleri Barcelona ve Real Madrid'in kadrosuna katmak için transfer yarışına girdiği Arda Güler son olarak tercihini Real Madrid'den yana kullanmıştı.

arda.jpg

Rekor bedelle Real Madrid'e transfer olan genç yıldız, adından dünya futbolunda da söz ettirdi. Madrid'de beklenen performansı bir türlü gösteremeyen Arda Güler, sakatlıkları nedeniyle ilk 11'de henüz resmi bir karşılaşmaya çıkamadı.

arda1.jpg

Alt yapısından çıkararak dünya devine rekor bedelle oyuncu gönderen Fenerbahçe, bu transferin ardından alt yapıya daha fazla önem verirken, yeni Arda Güler'in bulunması uzun sürmedi.

arda2.jpg

Fransız ve Belçika kulüplerinin alt yapıda yakından izlediği 18 yaşındaki stoper oyuncusu Mehmet Can Gülerer'in sezon içerisinde A takıma yükselmesi bekleniyor. 1.87 boyundaki genç stoper teknik oyunuyla göz dolduruyor.

gulerer.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN