Fenerbahçe yeni golcüsünü Portekiz'de buldu! Kanarya 'Yeni Ronaldo'yu transfer ediyor...

Fenerbahçe yeni golcüsünü  Portekiz'de buldu! Kanarya 'Yeni Ronaldo'yu transfer ediyor...

Sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte takviye operasyonuna başlayan Fenerbahçe, gözünü Portekiz'e dikti. Kanarya 'Yeni Ronaldo'nun transferi için çalışmalara başladı.

2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini bu sezon sonunda dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, bir yandan da yeni sezonunun planlamasına başladı. Gelecek sezon Devler Ligi'nde mücadele edecek sarı-lacivertli ekip, hücum hattını güçlendirmek için düğmeye bastı.

Cumartesi akşamı evinde ağırladığı Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek şampiyonluk iddiasını sürdüren Fenerbahçe, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek transfer operasyonuna başladı. Gol yollarındaki kaliteyi artırmak isteyen Fenerbahçe, gözünü Portekiz'e dikti.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde iddialı sonuçlara imza atabilecek bir takım kurmayı hedefleyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına başladı.

Fanatik'in haberine göre; Kanarya, bu sezon Portekiz Ligi'nde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Portekizli golcü Jota Silva'yı transfer listesine ekledi. 24 yaşındaki golcü oyuncunun güncel piyasa değerinin 5 milyon euro olduğu öğrenildi.

Vitória Guimarães formasını terleten Portekizli golcü, bu sezon görev aldığı 39 karşılaşmada 15 gol 7 asiste imza attı. Kanarya'nın Sportif Direktörü Branco'nun önümüzdeki günlerde Portekizli oyuncunun transferi için Portekiz ekibiyle masaya oturacağı ileri sürüldü. Portekizli yıldıza 'Yeni Ronaldo' yakıştırması yapıldığı belirtildi.Jota Silva - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN