Fenerbahçe yılın transfer bombasını patlatıyor! 53 milyon euroluk yıldızı... 171 gol 98 asist!

Fenerbahçe yılın transfer bombasını patlatıyor! 53 milyon euroluk yıldızı... 171 gol 98 asist!

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesine kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe, 53 milyon euroluk süper yıldızın transferi için çalışmalara başladı.

2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de devam eden şampiyonluk özlemini bu sezon dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Kanarya, 53milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için şimdiden harekete geçti.

Sezon başından bu yana yıldız isimleri kadrosuna katarak taraftarları heyecanlandıran Fenerbahçe, asıl bombayı yaz transfer döneminde patlatmayı hedefliyor. Sarı-lacivertli ekip, yılın transfer operasyonu için ilk adımı attı.

Yaz transfer döneminde Belçikalı golcü Michy Batshuayi ile yolları ayırmayı planlayan Fenerbahçe, Belçikalı yıldızın boşluğunu dolduracak ismi İspanya'da buldu. Kanarya, 53 milyon euroluk süper golcünün transferi için çalışmalara başladı.

A Spor'un haberine göre; Fenerbahçe, İspanyol devi Atletico Madrid forması giyen Hollandalı golcü Memphis Depay'ı transfer etmek için çalışmalara başladı. Kanarya, İspanyol ekibiyle 2025 yılının haziran ayına dek sözleşmesi bulunan Hollandalı golcüyü transfer etmek için kolları sıvadı.

Bu sezon İspanyol ekibinde 21 karşılaşmada görev alan yıldız golcü, takımına 8 gol 2 asitlik katkı sundu. Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan yıldız golcü için bugüne dek toplam 53 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Futbol hayatı boyunca toplamda 449 karşılaşmada görev alırken 171 gol 98 asiste imza attı.Memphis Depay - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN