Fenerbahçe'de Arda Güler krizi! Genç yıldız hakkında ortaya çıkan gerçek herkese 'yok artık' dedirtti! Yuvadan uçuyor!

Fenerbahçe'de Arda Güler krizi! Genç yıldız hakkında ortaya çıkan gerçek herkese 'yok artık' dedirtti! Yuvadan uçuyor!

Yarın akşam deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak Fenerbahçe'de genç yıldız Arda Güler'in sözleşmesindeki detay ortaya çıktı. Kanarya'nın genç yıldızın sözleşmesinde yer alan detay, sarı-lacivertli taraftarları üzüntüye boğdu.

Geçen sezon İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken, bu sezon başında ise sarı-lacivertli ekipte '10' numarayı formayı sırtına geçiren ancak Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un gözüne giremeyen genç yıldız Arda Güler hakkında ortaya çıkan gerçek sarı-lacivertli taraftarları hayretler içerisinde bıraktı.

Geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Galatasaray karşısında hezimete uğrayan Fenerbahçe, yarın akiam deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak. Kanarya, Gaziantep deplasmanından zaferle ayrılmanın planlarını yaparken Arda Güler hakkında ortaya çıkan gerçek sarı-lacivertli taraftarları üzüntüye boğdu.

Geçen sezon ortaya koyduğu performansla herkesi kendisine hayran bırakan ancak bu sezon Jorge Jesus'un gözüne giremeyen ve şuna dek Süper Lig'de sadece 5 maçta forma şansı bulan Arda Güler'in sözleşmesi 17 Mart 2022'de iyileştirilmişti.

guler.jpg

5 MİLYON EUROYA SERBEST KALACAK

Genç yıldızın sözleşmesi 2025 yılına kadar uzatılırken Fanatik gazetesinden Atalay Özçelikli'nin haberine göre genç yıldızın sözleşmesine '1500 dakikanın altında oynarsa 5 milyon Euro'ya serbest kalır. 1500 dakika ve üstü oynarsa serbest kalma maddesi 17.5 milyon eurodur' maddesi eklendi.

Arda Güler bu sezon Süper Lig'de sadece 32, toplamda ise 305 dakika şans bulabilirken genç yıldızın sözleşmesindeki maddenin aktif olmaması, yani bir diğer deyişle Arda Güler'in sarı-lacivertli ekipten 5 milyon euro karşılığında ayrılmaması için sezon sonuna kadar 1195 dakika daha forma giymesi gerekiyor.

1668001104304-231231213213.jpg

EN AZ 11 MAÇTA 90 DAKİKA FORMA GİYMESİ GEREKİYOR

UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda mücadele eden Fenerbahçe, Avrupa'da ve Türkiye Kupası'nda final oynaması durumunda sezon sonuna kadar 29 maça daha çıkacak. Kanarya, her iki kulvarda finale çıkamaz ise bu rakam düşecek. Bu tabloda Arda'nın 1500 dakikayı geçebilmesi adına en az 11 maçta 90 dakika şans bulması gerekiyor.

Arda Güler'in şuana dek sadece 305 dakika forma şansı bulması göz önüne alındığında sarı-lacivertli ekipten 5 milyon euro karşılığında ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

CASSANO'DAN ARDA GÜLR DEĞERLENDİRMESİ

Öte yandan eski İtalyan futbolcu Antonio Cassano, verdiği bir röportajda Arda Güler'e hayranlık duyduğunu belirterek "Gerçek ve olağanüstü yetenek. Youtube'da videolarını izlemenizi tavsiye ediyorum. O bir fenomen, ona aşık oldum. Sizi çıldırtıyor, bu tip oyuncu için stadyuma gidiyorsunuz" ifadelerini kullandı.

485290-22996928-2560-1440.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN