Fenerbahçe'de sakatlık şoku! İsmail Kartal'ın tüm planları altüst oldu... Yıldız isimden kahreden haber!

Fenerbahçe'de sakatlık şoku! İsmail Kartal'ın tüm planları altüst oldu... Yıldız isimden kahreden haber!

Bu akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde US Gilloise ile kozlarını paylaşacak Fenerbahçe'de sakatlık şoku yaşanıyor. Kanarya'nın yıldız isminden kötü haber geldi.

Bu akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu karşılaşmasında Belçika'da US Gilloise ile karşılaşacak Fenerbahçe'de sakatlık şoku yaşanıyor. Sezonu iki kupayla tamamlamayı hedefleyen sarı-lacivertli ekibin yıldız ismi, sakatlık yaşadı.

Fenerbahçe'de sezon başında İtalyan ekibi Udinese'den 8.3 milyon euro karşılığında takıma katılan Brezilyalı savunma oyuncusu Rodrigo Becao şoku yaşanıyor.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Rodrigo Becao’nun ameliyat edilen tendonun yanında bulunan kas grubunda Grade 2A yırtık tespit edildi. 28 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusunun en az 10 gün sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Tecrübeli savunma oyuncusunun US Gilloise, Pendikspor ve Trabzonspor karşılaşmalarını kaçıracağı öne sürüldü.

Becao'dan şampiyonluk sözleri - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber kaynağı

Bu sezon Fenerbahçe forması altında 14 karşılaşmada görev alan tecrübeli savunma oyuncusu, takımına 1 gollük katkı sundu. Yıldız futbolcu 29 Ekim'de oynanan Pendikspor karşılaşmasında ağır bir sakatlık yaşamış ve sahalardan 85 gün uzak kalarak 16 maç kaçırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN