Fenerbahçe'de 'sarı kart' problemi

Fenerbahçe'de 'sarı kart' problemi

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, yarın Pendikspor ile kozlarını paylaşacak. Sarı-Lacivertli ekipte, Trabzonspor deplasmanı öncesi sarı kart sınırında olan futbolcuların sayısının fazlalığı can sıkıyor.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile amansız bir şampiyonluk rekabeti içerisine giren Fenerbahçe, yarın Pendikspor'u konuk edecek. Galatasaray'ın kazandığı haftada puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe, en önemli sınavını ise haftaya Trabzonspor deplasmanında verecek. Kanarya'da, bu zorlu deplasman öncesi sarı kart sınırında olan futbolcuların sayısının fazlalığı tatları kaçırıyor.

giopl5nxkaac19m.jpeg

Fenerbahçe'de 5 oyuncu Pendikspor maçında sarı kart görmeleri halinde Trabzonspor deplasmanında forma giyemeyecek:

- Michy Batshuayi
- Dusan Tadic
- Sebastian Syzmanski
- Rodrigo Becao
- Cengiz Ünder

Öte yandan Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü'nün, Pendikspor maçında sakatlığı nedeniyle forma giymesi beklenmiyor. Milli stoper, Trabzonspor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN