Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Yeni takımı herkesi şaşırttı: Resmi açıklama an meselesi...

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Yeni takımı herkesi şaşırttı: Resmi açıklama an meselesi...

Ara transfer döneminin en hareketli takımı olan Fenerbahçe, Samet Akaydın ve Umut Nayır'ın ardından bir yıldızıyla daha yollarını ayırma kararı aldı. Kanarya'nın yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Ara transfer döneminin başladığı günden bu yana Umut Nayır ve Samet Akaydın ile yollarını ayıran İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, bir yıldızıyla daha yollarını ayırma kararı aldı. Kanarya'nın yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Ara transfer döneminin başladığı günden bu yana Bonucci, Krunic ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katan, Samet Akaydın ve Umut Nayır ile ise yollarını ayıran Fenerbahçe'de hareketlilik sürüyor.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Sarı-lacivertli ekip, geçen sezon yaz transfer döneminde 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fatih Karagümrük'ten kadrosuna kattığı Emre Mor ile yollarını ayırma kararı aldı.

26 yaşındaki yıldız futbolcunun temsilcisi kırmızı-siyahlı ekiple sözleşme görüşmelerinde bulunmak için İstanbul ekibinin kulüp binasına gitti.

Fenerbahçe'de Emre Mor kararı - Gelen teklifler kabul edilmedi | Transfermarkt

Bu sezon Fenerbahçe forması altında 8 maçta görev alan yıldız futbolcu, takımına 2 asistlik katkı sundu. Güncel piyasa değeri 2.5 milyon euro olan Emre Mor, sarı-lacivertli forma altında toplamda 49 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda 6 gol 5 asiste imza attı.

Yıldız futbolcunun kısa süre içerisinde Fatih Karagümrük'e resmen imza atması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN