Fenerbahçe'den 40 milyon euroluk dünya yıldızı! Kanarya, Fransız dünya yıldızına kancayı taktı: Yer yerinden oynayacak...

Fenerbahçe'den 40 milyon euroluk dünya yıldızı! Kanarya, Fransız dünya yıldızına kancayı taktı: Yer yerinden oynayacak...

Ankaragücü'ne elenerek Türkiye Kupası'na veda eden Fenerbahçe, gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başladı. Kanarya, 40 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için şimdiden düğmeye bastı.

Türkiye Kupası çeyrek final aşamasında deplasmanda konuk olduğu Ankaragücü'ne 3-0 mağlup olarak Türkiye Kupası'na veda eden Fenerbahçe, yaz transfer dönemi için çalışmalara şimdiden başladı. Kanarya, 40 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Devre arasında kadrosuna kattığı Rade Krunic'in performansında memnun olmayan sarı-lacivertli ekip, yaz transfer döneminde orta sahasına takviye yapma kararı aldı.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesine kesin gözüyle bakılan sarı-lacivertli ekip, taraftarlarını heyecanlandıracak transfer hamlesi için çalışmalara başladı. Kanarya, gözünü İtalya'ya dikti.

Aspor.com.tr'de yer alan habere göre; İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertli ekip, İtalyan devi Juventus forması giyen Adrien Rabiot'u kadrosuna katmayı planlıyor.

2019 yılından bu yana Juventus formasını terleten Fransız orta saha oyuncusunun İtalyan ekibiyle olan sözleşmesi sezonun sonunda sona erecek. Bu durumu fırsat bilen sarı-lacivertli ekibin Fransız oyuncuyu kadrosuna katmak için şimdiden harekete geçtiği öne sürüldü.Adrien Rabiot - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 40 milyon euro olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Juventus forması altında 23 maçta görev alırken takımına 4 gol 3 asistlik katkı sundu. Tecrübeli orta saha oyuncusu, Fransa formasını ise 42 maçta görev alırken 4 gol 3 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN