Fenerbahçeli futbolculardan Ali Koç'a: 'Ligden çekilmeyip şampiyon olalım!'

Fenerbahçeli futbolculardan Ali Koç'a: 'Ligden çekilmeyip şampiyon olalım!'

'Ligden çekilme' konusunun görüşüleceği 2 Nisan'daki genel kurul, Fenerbahçe'nin tek gündem maddesi olmuş durumda. Fenerbahçeli futbolcular, tarihi toplantı öncesi başkan Ali Koç ile görüşme kararı aldı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Futbol kamuoyu, 2 Nisan tarihine odaklanmış durumda. Fenerbahçe'nin 'Ligden çekilme' konusunun görüşüleceği genel kurul öncesinde sarı-lacivertli futbolcular, Can Bartu Tesisleri'nde bir araya geldi.

gj0qim8xsaahuhi.jpeg

Sözcü'nün haberine göre; Fenerbahçeli futbolcular, Samandıra'da yaptıkları toplantıda lige devam edilmesi için Başkan Ali Koç ile görüşme kararı aldı. Teknik direktör İsmail Kartal da ligden çekilmeye karşı olduğunu belirtti. Fenerbahçeli futbolcular, başkan Ali Koç ile görüşüp ''Lige devam edelim. Herkesi yenerek gereken cevabı sahada vereceğiz. Şampiyon olacağız. Çekilmeyelim'' diyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN