Fenerbahçe'nin efsane ismi Ümit Özat'tan kahreden haber! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu: "Dualarınızı esirgemeyin..."

Fenerbahçe'nin efsane ismi Ümit Özat'tan kahreden haber! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu: "Dualarınızı esirgemeyin..."

Fenerbahçe'nin efsane ismi Ümit Özat'tan gelen kahreden haber, sarı-lacivertli camiayı üzüntüye boğdu. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan efsane isim, kötü haberi resmen duyurdu.

Fenerbahçe'nin sembol isimleri arasında yer alan eski futbolcu ve teknik direktör Ümit Özat'tan kötü haber geldi.

2001 yılının yaz transfer döneminde Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe'ye transfer olan ve 2007 yılına kadar sarı-lacivertli formayı terleterek 237 maça çıkan ve bu karşılaşmalarda takımına 12 gol 35 asistlik katkı sağlayan Ümit Özat'tan gelen haber futbolseverleri üzüntü içerisinde bıraktı.

2001-2007 yılları arasında sarı-lacivertli formayı terleterek taraftarların gönlünde taht kuran ve Fenerbahçe'de kaptanlık görevini de üstlenen eski futbolcu ve teknik direktör Ümit Özat'tan gelen kahreden haber sarı-lacivertli taraftarları yasa boğdu.

ACI HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Son olarak 2020-2021 sezonunda Ankaraspor'da görev alan ve son dönemde sosyal medya platformları YouTube ve TikTok'ta yayınladığı içeriklerle dikkatleri üzerine çeken 46 yaşındaki tecrübeli teknik adam Ümit Özat'tan acı haber geldi.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Ümit Özat, bir süredir sağlık problemleri ile mücadele eden babasının yoğun bakıma alındığını açıkladı.

"BABAM YOĞUN BAKIMA ALINDIĞI İÇİN..."

Efsane isim paylaşımında "Arkadaşlar babam yoğun bakıma alındığı için bugünkü yayını da iptal etmek durumundayım. Lütfen dualarınızı esirgemeyin..." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN