Fenerbahçe'nin efsane ismi Ümit Özat'tan kahreden haber! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu: "Acımız taze..."

Fenerbahçe'nin efsane ismi Ümit Özat'tan kahreden haber! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu: "Acımız taze..."

Geçtiğimiz günlerde bir süredir sağlık problemleri ile mücadele eden babasının yoğun bakıma alındığını açıklayarak sevenlerinden dua isteyen Fenerbahçe'nin efsane ismi Ümit Özat, yoğun bakımda tedavi gören babasını kaybettiğini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda bir süredir sağlık problemleri yaşayan babasının yoğun bakıma alındığını açıklayarak sevenlerinden dua isteyen Fenerbahçe'in efsane ismi Ümit Özat kahreden haberi duyurdu.

Son olarak 2020-2021 sezonunda Ankaraspor'da görev alan ve son dönemde sosyal medya platformları YouTube ve TikTok'ta yayınladığı içeriklerle dikkatleri üzerine çeken 46 yaşındaki tecrübeli teknik adam Ümit Özat, bir süredir sağlık problemleri ile mücadele eden babasının yoğun bakıma alındığını açıklayarak sevenlerinden dua istemişti. 46 yaşındaki tecrübeli teknik adam daha sonrasında ise bakımda tedavi gören babasının makineye bağlandığını ve uyutulduğunu açıklamıştı.

BABASINI KAYBETTİĞİNİ AÇIKLADI

Sarı-lacivertli camianın efsane ismi, bugün öğle saatlerinde yaptığı paylaşımda ise yoğun bakımda tedavi gören babasını kaybettiğini açıkladı.

Tecrübeli teknik adam paylaşımında "Maalesef Babamızı, canımızı kaybettik. Acımız taze. Bu süreçte bize destek olan tüm dostlara teşekkür ederiz. Cenaze bilgilerini önümüzdeki saatlerde paylaşacağız..." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN