Fenerbahçe'nin eski yıldızı Galatasaray'a transfer oluyor! Yer yerinden oynayacak: Aslan'dan tarihi transfer hamlesi...

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Galatasaray'a transfer oluyor! Yer yerinden oynayacak: Aslan'dan tarihi transfer hamlesi...

Ara transfer döneminde henüz takviye yapmayan Galatasaray, tarihi transfer hamlesi için çalışmalara başladı. Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Trendyol Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmasında yarın akşam evinde Gaziantep FK ile karşılaşacak Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Fransız savunma oyuncusu Sacha Boey'i bonuslar dahil olmak üzere toplamda 35 milyon euro karşılığında Alman devi Bayern Münih'e satan sarı-kırmızılı ekip, gözünü ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızına dikti.

11 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminde henüz takviye yapamayan Galatasaray, gol yollarını güçlendirme kararı aldı. Bu sezon Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

A Spor'un haberine göre; Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı amaçlayan Galatasaray, İspanyol ekibi Mallorca formasını terleten Vedat Muriqi'yi kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Arjantinli yıldız Icardi'nin yanına kaliteli bir golcü dahil etmeyi planlayan sarı-kırmızılı ekip, Kosovalı golcüyü transfer etmek için harekete geçti.Vedat Muriqi bin pişman etti! İspanya'da yer yerinden oynadı...

Sezon başında takıma dahil edilen ancak beklenen katkıyı veremeyen golcü futbolcu Bakambu ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Galatasaray, Vedat Muriqi'yi transfer listesine aldı. Kosovalı golcünün Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı öne sürüldü.

Sarı-kırmızılı ekibin, golcü futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı amaçladığı iddia edildi. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan yıldız golcü, bu sezon İspanyol ekibinde 15 maçta görev alırken 4 gol 2 asiste imza attı.

29 yaşındaki golcü futbolcu Fenerbahçe forması altında görev aldığı 36 maçta, takımına 17 gol 7 asistlik katkı sunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN