Fenerbahçe'nin golcüsü Galatasaray'a transfer oluyor! Tarihe geçecek transfer hamlesi...

Fenerbahçe'nin golcüsü Galatasaray'a transfer oluyor! Tarihe geçecek transfer hamlesi...

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde iddialı sonuçlara imza atabilecek bir takım kurmayı planlayan Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin golcü ismini kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Süper Lig'in 36. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Karagümrük'ü 2-3 mağlup ederek şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Galatasaray, sezonun bitimine iki hafta kala takviye operasyonuna başladı. Aslan, gözünü ezeli rakibinin golcü ismine dikti.

Yeni sezonda hayata geçmesi beklenen yeni yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyuncuları kadrosuna katmaya hazırlanan Galatasaray, gözünü Kadıköy'e dikti. Gelecek hafta evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek sarı-kırmızılı ekip, sarı-lacivertli rakibinin golcü ismini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Sabah'ın haberine göre; Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilecek bir kadro kurmayı planlayan Galatasaray, Arjantinli yıldızı Icardi ile forma rekabetine girebilecek bir golcü için çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon attığı gollerle Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında olmasında büyük rol oynayan Belçikalı golcü Michy Batshuayi'yi gündemine aldı.

Aslan, teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan golcü ismi kadrosuna katmak için harekete geçti.Michy Batshuayi'nin opsiyon maddesi - 73 dakikada 1 gol atma oranı | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan 30 yaşındaki yıldız golcü bu sezon Fenerbahçe forması altında 42 karşılaşmada görev alırken takımına 24 gol 3 asistlik katkı sundu. Belçikalı golcünün Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle sarı-kırmızılı ekibe transfer olmaya sıcak bakabileceği öne sürüldü. Yıldız golcü daha önce Beşiktaş formasını da terletmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN