Fenerbahçe'nin İtalyan golcüsü Joao Pedro'dan iddialı açıklamalar!

Fenerbahçe'nin İtalyan golcüsü Joao Pedro'dan iddialı açıklamalar!

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Joao Pedro, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları AEK Larnaca maçı öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Son haftalarda Teknik Direktör Jorge Jesus'un vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelen Joao Pedro'dan sarı lacivertli taraftarların beklentisi bir hayli fazla.

PEDRO'DAN İDDİALI AÇIKLAMALAR

İtalyan golcü Joao Pedro, hem geçtiğimiz hafta oynadıkları Beşiktaş derbisi hem UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları AEK Larnaca karşılaşması hem de takıma alışma süreciyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Pedro, yaptığı açıklamalarda ;

PEDRO FENERBAHÇE

' Fenerbahçe'ye geldiğim ilk günden bu yana takım arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı. Hocamız bizlere güveniyor, çok üst düzey bir takım haline gelmemizi istiyor. Takım olarak oyun felsefemize yavaş yavaş alıştığımızı söyleyebilirim. Taraftarlarımıza ilerleyen günlerde çok farklı bir Joao Pedro izletmek istiyorum. Ligde ve Avrupa'da yolumuza başarılı bir şekilde devam ettiğimizi düşünüyorum. Son olarak oynadığımız Beşiktaş derbisinde de sahadan galibiyetle ayrılmak istiyorduk ancak olmadı. UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağımız AEK Larnaca karşılaşmasıyla birlikte yükselişe geçmek istiyoruz. ' ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN