Fenerbahçe'nin tam 170 milyon lirası buhar oldu! 29 yaşındaki transfer 'ben ülkeme gideceğim' diye tutturdu

Fenerbahçe'nin tam 170 milyon lirası buhar oldu! 29 yaşındaki transfer 'ben ülkeme gideceğim' diye tutturdu

'Mevzu Fenerbahçe' programında yaptığı açıklamalarla bir hayli dikkat çeken Ahmet Konanç, Sarı Lacivertli takımdaki 5 ayrılığı duyurdu. Oosterwolde'ye tekliflerin geldiğini söyleyen Konanç, Livakovic ve Szymanski gibi futbolcuların da isimlerini verirken, ünlü yorumcunun '5 milyon euro'ya transfer edilen stoper ülkesine gidebilir' istihbaratı bir hayli ilgi uyandırdı.

FENERBAHÇE'NİN BİTMEYEN ÇİLESİ SAKATLIK SORUNLARI

Hayatında hiç sakatlanmamış Luan Peres sezonu kapattı, Joao Pedro 3 ay sahalardan uzak kaldı, Fred ise bir var bir yok. Vitor Pereira, Jorge Jesus, İsmail Kartal hepsinin sağlık heyeti farklı, hepsinin kendilerinin getirdiği doktorları vardı, hepsinin Samandıra'ya getirdiği doktorlar farklıydı, fakat Fenerbahçe'de her şey değişiyor sakatlık problemleri değişmiyor. Allah kahretsin eğer sakatlık büyüsü falan varsa bu da araştırılsın.

FENERBAHÇE 2 KUPADAN ÇEKİLİYOR

Fenerbahçe'de Süper Kupa'ya çıkmayalım, gelecek sene de Türkiye Kupası'na çıkmayalım düşüncesi var. Yani Fenerbahçe 2 kupadan çekilip Süper Lig'e devam edecek fakat eğer gelecek sezon yabancı hakem gelmezse Fenerbahçe Süper Lig'de de boy gösteremeyecek. Kalan 8 maçta Fenerbahçe'nin canını yakmaya devam ederlerse takım son hafta İstanbulspor maçına çıkmayacak.

depophotos-18264241.jpg

LUAN PERES ÜLKESİNE GİTMEK İSTİYOR YÖNETİM BU TEKLİFE ÇOK SICAK

Oosterwolde'ye çok güzel teklifler var. Oosterwolde 'ben kendimi şampiyonluğa programladım, tüm motivasyonum burada' diyerek teklifleri lig sonuna bıraktı. Batshuayi'yi Leeds United istiyor. Luan Peres eğer bir iki maçta oynatırsa kendi ülkesine gönderebilir. Bildiğiniz gibi Peres 5 milyon euro'ya (170 milyon lira) transfer edilmişti. 29 yaşındaki stoper bu sezon sadece 3 maça çıktı. Livakovic de sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılacaklar arasında... Szyamanski'ye çok iyi teklifler var oyuncu form olarak istikrarsız bir görüntü çiziyor, Szymanski iyi bir bonservise gidebilir.

Galatasaray Süper Kupa maçına u21 takımıyla çıkacak. Galatasaray Urfa'da antrenman yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN