Fenerbahçe'nin unutulmaz isminden Emre Belözoğlu'na çok sert sözler! 'Lan sana mı soracağım...'

Fenerbahçe'nin unutulmaz isminden Emre Belözoğlu'na çok sert sözler! 'Lan sana mı soracağım...'

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Serhat Akın, katıldığı bir Youtube yayınında kendisini hedef alan açıklamalara imza atan Emre Belözoğlu'na sert bir dille yanıt verdi. Akın'ın açıklamaları sonrasında gözler Belözoğlu'na çevrildi.

Fenerbahçe'nin unutulmaz isimlerinden, 'Kadıköy Boğası' lakabıyla anılan sarı-lacivertli ekibin eski yıldızı Serhat Akın, kümede kalma savaşı veren Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun kendisine yönelik açıklamalarına sert bir dille yanıt verdi. Akın'ın genç teknik adama yönelik sözleri kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Geçtiğimiz günlerde 343 Digital Youtube kanalının konuğu olan Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu, kendisine eleştirilerde bulunan Fenerbahçe'nin eski yıldızı Serhat Akın'ı hedef alarak "Serhat Akın da orada, bayağı rahat rahat sallıyor bize şimdi. O kadar rahat giremiyordu odamıza ama şu an rahat rahat sallıyor! Sosyal medyanın gücü işte…" açıklamasına imza atmıştı.

Belözoğlu'nun kendisine yönelik sözlerine sosyal medya hesabı aracılığıyla yanıt veren Akın, "Galatasaraylı Emre bana sallamış. Canı sağ olsun. Çok şükür Fenerbahçeli doğdum, Fenerbahçeli öleceğim. Rengi belli olmayanlar düşünsün." dedi.

Serhat Akın 6'dan yürüdü - Son dakika Fenerbahçe haberleri - Fotomaç

'LAN SANA MI SORACAĞIM'

Sosyal medya platformu Youtube'da yayın yapan Gurmespor kanalında yorumculuk yapan sarı-lacivertli ekibin unutulmaz ismi, genç teknik adamın kendisine yönelik sözlerine bu kez canlı yayında verdi.

Dün akşam oynanan Fenerbahçe-Pendikspor karşılaşması sonrasında Belözoğlu'nun kendisine yönelik açıklamalarına yanıt veren Akın, "Lan sana mı soracağım kimin odasına girip çıkacağımı? Ben Aziz Yıldırım'ın odasına girip çıkmış adamım. Senin odana girmiyorsam vardır bir bildiğim. Ben ekmek paramı kazanmaya çalışıyorum. Şu anda kazanmıyorum ama kazanmaya çalışıyorum. Benim onlar kadar param yok, benim param olmadığı için onlar parası olanlarla görüşürler, benimle görüşmezler. Ben Emre Belözoğlu'nun doğum gününde milli takım formamızla doğum gününü kutladım karşılık bile vermedi.

SENİN AKLIN FALAN MI GİDİK?

Oda falan diyor... Sen 1980'lisin ben 1981'liyim. Ne odası? Ben Rüştü ağabeyle oda arkadaşlığı yapmışım, senin aklın falan mı gidik? Ben sosyal medyadan güç almıyorum, sevdiklerimden alıyorum. Ben başkaları gibi nereden güç aldığı belli olmayan biri değilim. Almadığım için bu noktadayım ama beni bilen biliyor, dik duruşumla..." ifadelerini kullandı.

Serhat Akın'ın Emre Belözoğlu'na yönelik sözleri kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN