Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu! Ali Koç yüzyılın bombasını patlatıyor...

Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu! Ali Koç yüzyılın bombasını patlatıyor...

Başkan adaylığını açıklayan Ali Koç, yeni sezon için çalışmalara başladı. Sezon sonunda İsmail Kartal ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe, yüzyılın bombasını patlamaya hazırlanıyor.

Dün akşam Süper Lig'in 36. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Sezon sonunda İsmail Kartal ile yollarını ayırmaya hazırlanan sarı-lacivertli ekibin yeni teknik adamı büyük oranda belli oldu.

Süper Lig'deki şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe, pazar akşamı ezeli rakibi Fenerbahçe'ye konuk olacak. Derbiden zaferle ayrılmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, teknik adam arayışlarına başladı.

Önümüzdeki ay gerçekleşecek olan seçimde başkanlığa aday olduğunu duyuran Ali Koç, yüzyılın bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Fanatik'in haberine göre; Sportif direktör Mario Branco daha önce temasa geçtiği Jose Mourinho için girişimlerini hızlandırdı. Adaylıktan çekilmeden önce Portekizli teknik adam Mourinho ile görüşen Sadettin Saran'ın da yönetime yardımcı olmak için devreye gireceği öne sürüldü.

Son olarak İtalyan devi Roma'da görev alan tecrübeli teknik adam, bu sezon Roma'nın başında 28 karşılaşmada görev alan 61 yaşındaki teknik adam, bu karşılaşmalarda 13 galibiyet 6 beraberlik ve 9 yenilgi alarak 1,61 puan ortalaması yakaladı.

Ocak ayında Roma'dan ayrılan Portekizli hoca daha önce Chelsea, Real Madrid ve İnter gibi dünya devlerini çalıştırmıştı.Roma, Teknik Direktör Jose Mourinho'nun görevine son verdi | Euronews

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN