Fenerbahçe'ye beklenmedik teklif! Alman ve Fransızlar Türk oyuncu için sıraya girdi. Ali Koç kasaya 25 milyon euro koyacak

Fenerbahçe'ye beklenmedik teklif! Alman ve Fransızlar Türk oyuncu için sıraya girdi. Ali Koç kasaya 25 milyon euro koyacak

Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'a penaltılarda elenmesiyle Süper Lig'e ağırlık vermiş durumda. Takımda bulunan birçok yıldız Avrupa devlerinin radarına girerken sürpriz bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'ye beklenmedik teklif! Alman ve Fransızlar Türk oyuncu için sıraya girdi. Bu teklif taraftarları heyecana boğacak. Ali Koç kasaya 25 milyon euro koyacak. İşte sürpriz transferin detayları...

Bu sene Avrupa'da fırtınalar estiren Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde Yunan ekibi Olympiakos'a penaltılarda 2-3 kaybederek elendi. Alınan mağlubiyet taraftarların sinirini bozarken transfer haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Bu sezon takımın bel kemiklerinden olan Türk oyuncu için Avrupa devleri yarışa girdi. Fenerbahçe'ye beklenmedik teklif! Başkan Ali Koç kasaya 25 milyon euro koyacak.

FENERBAHÇE'YE BEKLENMEDİK TEKLİF

Süper Lig'de şampiyonluk yarışına devam eden Fenerbahçe, ligin 33.haftasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertlilerde ise hedef 3 puanı evine götürmek. Tüm bunların ışığında transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Bu doğrultuda başarılı performansıyla gözleri üstüne çeken İsmail Yüksek Avrupa devlerinin radarına girmiş durumda.

yeni-proje-2024-04-21t171148-812.jpg

ALMAN VE FRANSIZLAR PEŞİNE DÜŞTÜ

Enganche Sports'ta yer alan habere göre; İsmail Yüksek'e Almanya'dan Bayer Leverkusen ve Stuttgart, Fransa'dan ise Marsilya ve Lyon takımlarının ilgilendiği belirtildi. Daha öncesinde ise İngiliz basını da Tottenham Hotspur’un milli futbolcuyu transfer etmek istediğini yazmıştı.

ALİ KOÇ KASAYA 25 MİLYON EURO KOYACAK

Ali Koç yönetimi, Avrupa’da oynamak isteyen futbolcu için minimum 25 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor. İsmail Yüksek'in hangi takıma transfer olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

yeni-proje-2024-04-21t171226-361.jpg

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen 25 yaşındaki İsmail Yüksek, bu sezon forma giydiği 45 maçta 1 gol atarken 5 de asist yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN