Ferdi Kadıoğlu'nun babası Fenerbahçe'nin eski yıldızını hedef aldı! Sarı-lacivertli taraftarlardan yoğun tepki "Ne gerek vardı?"

Ferdi Kadıoğlu'nun babası Fenerbahçe'nin eski yıldızını hedef aldı! Sarı-lacivertli taraftarlardan yoğun tepki "Ne gerek vardı?"

Bu sezon Fenerbahçe forması altında gösterdiği performansla Avrupa devlerinin radarına takılan Ferdi Kadıoğlu'nun babası Feyzullah Kadıoğlu, sarı-lacivertli ekibin eski yıldızına göndermede bulunurken Fenerbahçeli taraftarların tepkisini topladı.

Bu sezon Fenerbahçe forması altında gösterdiği performansla Avrupa'daki dev takımların radarına takılan genç yıldız Ferdi Kadıoğlu'nun babası Feyzullah Kadıoğlu, sarı-lacivertli ekibin eski yıldızını hedef aldı. 23 yaşındaki yıldız futbolcunun babasının açıklamaları sarı-lacivertli taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Hürriyet gazetesinden Süleyman Arat'ın haberine göre; Portekizli teknik adam Jorge Jesus yönetiminde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ferdi Kadıoğlu'nun babası Feyzullah Kadıoğlu, oğlunun geleceği çarpıcı açıklamalarda bulunurken sarı-lacivertli ekibin eski yıldızına da göndermede bulundu.

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğlunun transfer kararını babası Feyzullah Kadıoğlu açıkladı Süper Lig tarihine geçecek rakam iddiası... Kim Min Jae gibi değil...

1723 DAKİKA GÖREV ALDI

Jorge Jesus'un vazgeçilmezleri arasında yer alan yıldız futbolcu bu sezon 12 Süper Lig, 6 UEFA Avrupa Ligi, 2 de Şampiyonlar Ligi Elemeleri olmak üzere toplamda 20 karşılaşmada sarı lacivertli formayı terletti. Genç yıldız bu karşılaşmalarda 1723 dakika görev alırken, takımına 2 asistlik katkı sağladı.

Başarılı futbolcu ile Napoli, Inter, Ajax ve Sevilla'nın ilgilendiği belirtilmiş ve Napoli ile Inter'in Giresunspor maçına gözlemci yolladığı iddia edilmişti. Her iki takımın yetkililerinin, Ferdi Kadıoğlu'nun performansına tam puan verdiği öne sürülmüştü.

23 yaşındaki yıldız futbolcu hakkında ortaya atılan bu iddiaların ardından konuşan Ferdi Kadıoğlu'nun babası Feyzullah Kadıoğlu, Milan ve Napoli iddialarını doğrulayan açıklamalarda bulundu.

KİM MİN JAE'Yİ HEDEF ALDI: FERDİ ONUN GİBİ DEĞİL

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Napoli'ye transfer olan savunma oyuncusunu Kim Min Jae'ye göndermede bulunan Kadıoğlu, "Bunlar güzel şeyler ancak oğlumun birinci önceliği Fenerbahçe. Bu yüzden tamamen Fenerbahçe’nin başarısına ve şampiyonluğa kilitlenmiş durumda. Ferdi’nin Kim Min Jae gibi her koşulda Avrupa’ya gitmek gibi bir kariyer planlaması yok. Önceliği Fenerbahçe’nin başarısı. Sezon sonu şampiyonluk yaşar, Avrupa’dan gene ciddi teklifler gelirse, Fenerbahçe de ‘Git’ derse ancak o zaman durum değerlendirmesi yapılır" dedi.

Fotoğraf açıklaması yok.

TARAFTARLARDAN TEPKİ: NE GEREK VARDI!

Kadıoğlu'nun bu açıklamaları sonrasında sosyal medyadaki bazı taraftarlar 'Kim Min Jae açıklamasına ne gerek vardı!', 'Bu açıklamalar bir futbolcunun babasına yakışmıyor' gibi yorumlarda bulunarak Kadıoğlu'na tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN