Fernando Santos derbinin acısını Şenol Güneş ve Sergen Yalçın'ın transferlerinden çıkardı! 1-2-3 değil tam 9 veda

Fernando Santos derbinin acısını Şenol Güneş ve Sergen Yalçın'ın transferlerinden çıkardı! 1-2-3 değil tam 9 veda

Ezeli rakibi Galatasaray'a karşı derbiyi 1-0 kaybeden Beşiktaş'ta taşlar yerinden oynuyor. Başkan Hasan Arat ve Fernando Santos'un yeniden kadro mühendisliğine gideceği belirtilirken, Portekizli teknik adamın Şenol Güneş ve Sergen Yalçın döneminde alınan yabancı futbolcularla yollarını ayıracağı bildirildi.

Beşiktaş'ta yeni sezon planlaması doğrultusunda yabancı kadrosu büyük ölçüde değişecek.

BEŞİKTAŞ'TA ŞU ANDA 17 YABANCI FUTBOLCU BULUNUYOR

Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar ve Fernando Santos hem yapılacak transferler hem de gönderilecek isimler için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlıların kadrosunda kiralık gidenlerle birlikte 17 yabancı bulunuyor.

ROSİER - ONANA - MONTERO VE HASİC'E GÜLE GÜLE

Yeni sezonda yabancı sayısı 12'ye düşürülecek. Bu kapsamda, kiralık gönderilen Valentin Rosier, Jean Onana, Francisco Montero ve sözleşmesi bitecek Ajdin Hasic'le yollar ayrılacak.

5 YABANCI DAHA GÖZDEN ÇIKARILDI

Ante Rebic, Rachid Ghezzal ve Vincent Aboubakar yeni sezonun kadrosunda düşünülmüyor. Yurt dışında piyasaları olan Daniel Amartey ve Jackson Muleka da büyük olasılıkla elden çıkarılacak. Beşiktaş yaz transfer döneminde 4 yeni yabancıyla kadrosunu güçlendirecek.

depophotos-18246413.jpg

BU OYUNCULAR SERGEN YALÇIN VE ŞENOL GÜNEŞ DÖNEMİNDE GELMİŞTİ

Mevcut kadrodaki 9 yabancıyı göndermenin hesaplarını yapan Kartal'da böylece toplamda 12 yabancıya ulaşılacak. Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonunda kulüpler kadrolarında 12 yabancı oyuncu bulundurabilecek. Sahaya çıkacak kadroda yabancı sınırlaması olmayacak. Genelde Sergen Yalçın ve Şenol Güneş döneminde transfer edilen yabancı futbolcuların menajerleriyle görüşmelere başlayan Hasan Arat ve kurmayları 3 ay sonra resmi adımları atacaklar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN