Taraftar Fernando Santos'u istifaya davet etti: Hemen Sergen Yalçın'ı getirin

Taraftar Fernando Santos'u istifaya davet etti: Hemen Sergen Yalçın'ı getirin

Fatih Karagümrük maçıyla Beşiktaş kariyerine merhaba diyen Fernando Santos'un derbiden sonra hesabı kesildi. Siyah Beyazlı taraftarlar Portekizli teknik adamı istifaya davet ederken, camiada Sergen Yalçın seslerini yükselmesi Hasan Arat cephesinde ilgi uyandırdı.

Beşiktaş’ta Galatasaray karşısında alınan 1-0’lık yenilginin hayal kırıklığı yaşanıyor. Siyah-beyazlı takım 121. kuruluş yıldönümünü kutladığı dev derbiye 40 bin taraftarının desteğini de arkasına alarak çıktı ancak hem sergilenen futbol hem de skor kimseyi mutlu etmedi.

SANTOS'A SERT ELEŞTİRİ

Kartal, Dolmabahçe’de Galatasaray’a 8 yıl sonra mağlup olurken, Teknik Direktör Fernando Santos’un tercihleri eleştiri topladı. Gedson Fernandes’in cezalı, Salih Uçan’ın sakat olması Portekizli hocayı orta sahada zor durumda bıraktı. Ancak Santos sahaya sürdüğü kadro, oyuncuların pozisyonları ve yaptığı değişikliklerle eleştiri oklarının hedefi olmaktan kurtulamadı. İşte Santos’un tepki toplayan tercihleri...

GHEZZAL AMARTEY'İN YERİNE OYUNA GİRİNCE...

Santos’un orta sahada görevlendirdiği Amartey oyunda kaldığı 60 dakika boyunca geri pas yaptı ve sürekli top kaybetti. Ghezzal’ın 60’da Amartey’in yerine oyuna girmesiyle Rashica 10 numara pozisyonuna geçerken, Beşiktaş rakip kaleye daha etkili gitmeye başladı.

SEMİH KILIÇSOY'U KULLANAMADI

Beşiktaş’ın en büyük gol umudu Semih Kılıçsoy derbiye merkezde başladı ancak daha sonra sol kanada kaydırıldı. Daha önce sol kanatta oynadığı maçlarda etkisiz kalan Semih’in rakip kaleden uzaklaştırılması takımın hücum gücünü çok azalttı. Semih solda sürekli baskı altında kaldı, Cenk Tosun da merkezde beklentilere yanıt vermedi.

RASHİCA'NIN ÇIKMASI BÜYÜK HATA

Rashica oyunda kaldığı süre boyunca derbinin en başarılı ismiydi. Ancak Santos tarafından 79’da Aboubakar’la değiştirildi. Santos, Rashica yerine Onur’u oyundan alarak 3-5-2’ye dönmeyi düşünmedi. Beşiktaş’ın en tehditkar oyuncusu Rashica oyundan çıkınca Galatasaray savunması tamamen rahatladı.

SERGEN YALÇIN'LA 2 YILLIK KONTRAT YAPIN

Ayrıca derbinin ardından bazı Youtube kanallarının Beşiktaş taraftarlarıyla yaptığı röportajda Siyah Beyazlı camianın Fernando Santos'u istifaya davet etmeleri dikkatlerden kaçmadı. Santos'la bu yolun yürünmeyeceğini belirten Beşiktaş'a gönül verenlerin Hasan Arat'a 'Sergen Yalçın' çağrısında bulunmaları ise bir hayli ilgi uyandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN