Filenin Sultanları’ndan 5 isim Rüya Takım’da

Filenin Sultanları’ndan 5 isim Rüya Takım’da

CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası Rüya Takımı yapılan oylamayla belli oldu. En iyilere yer verilen listeyi ağırlıklı olarak A Milli Voleybol Takımı oluşturdu. Rüya Takım'da Filenin Sultanları'ndan 5 isim yer aldı. İşte takımda yer alan voleybolcular...

VNL şampiyonluğu yaşayan Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'nda da zirveye çıkarak altın madalyanın sahini oldu. Avrupa Voleybol Konfederasyonu’nun 'Rüya Takımı' oylamasında ise Filenin Sultanları’ndan 5 isim seçildi.

OYLAMADA 6 VOLEYBOLCUMUZ YER ALDI

CEV ise kendi Youtube hesabında bu yılki turnuvanın 'Rüya Takımı'nı belirlemek için bir oylama başlattı. Oylamada Türkiye'den 6 voleybolcumuz yer aldı.

İşte oylamada yer alan o isimler:

En iyi pasör çaprazı: Melissa Vargas

En iyi smaçör: Ebrar Karakurt

En iyi orta oyuncu: Zehra Güneş ve Eda Erdem Dündar

En iyi pasör: Cansu Özbay

En iyi libero: Gizem Örge

ŞAMPİYONANIN RÜYA TAKIMI

Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın en iyileri anketinde kararı taraftarlar verdi. Yapılan oylamalar sonucunda şampiyonanın Rüya Takımı'nda Türkiye'den 5 oyuncu yer aldı.

İşte turnuvanın en iyileri seçilen o oyuncularımız ve aldıkları oy oranları:

En iyi pasör çaprazı: Melissa Vargas, kullanılan oyların %82'si

En iyi smaçör: Ebrar Karakurt, kullanılan oyların %89'u

En iyi orta oyuncu: Zehra Güneş, kullanılan oyların %59'u

En iyi pasör: Cansu Özbay, kullanılan oyların %75'i

En iyi libero: Gizem Örge, kullanılan oyların %92'si

EDA ERDEM'İN 4 TURNUVALIK SERİSİ SONA ERDİ

Milli voleybolcu Eda Erdem Dündar 2015, 2017, 2019 ve 2021 yıllarında düzenlenen Avrupa Voleybol Şampiyonaları'nda en iyi orta oyuncu seçildi. Erdem'in 4 turnuvalık serisi ise bu yıl son buldu.

Zehra Güneş, Agnieszka Korneluk ve Amandha Marine Sylves ile en iyi orta oyuncu kategorisinde yarışan Eda Erdem oyların %35'ini aldı. En iyi orta oyuncu seçilen isim ise %59'luk oy oranı ile Zehra Güneş oldu. Diğer adaylardan Korneluk oylamada %4, Sylves ise %1 oy oranına ulaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN