Galatasaray 25 milyon euroluk dünya yıldızı! Real Madrid'in süper yıldızı adım adım Galatasaray'a... 49 gol 75 asist!

Galatasaray 25 milyon euroluk dünya yıldızı! Real Madrid'in süper yıldızı adım adım Galatasaray'a... 49 gol 75 asist!

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray, 25 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Pazar akşamı evinde ağırladığı Fenerbahçe'ye 0-1 mağlup olarak şampiyonluk yarışında yara alan ve ikkiili averajı rakibine kaptıran Galatasaray, yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı. Aslan, 25 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Gelecek hafta Konyaspor deplasmanında şampiyonluk maçına çıkacak olan Galatasaray, transfer çalışmalarına başladı. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan sarı-kırmızılı ekip, 25 milyon euroluk süper yıldızın transferi için düğmeye bastı.

Gazeteci Burhan Can Terzi'nin haberine göre; Aslan, Real Madrid formasını terleten Avusturyalı savunma oyuncusu David Alaba'yı kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılı ekibin, tecrübeli savunma oyuncusunun transferi için temaslara başladığı öğrenildi.Real Madrid'e David Alaba şoku - Son Dakika Haberleri

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan 31 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon 17 karşılaşmada görev alırken takımına 2 asistlik katkı sundu.

Galatasaray'a karşı bir sempatisi olduğu bilinen Avusturyalı süper yıldız futbol kariyeri boyunca 623 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 49 gol 75 asiste imza attı. Avusturyalı süper yıldızın Galatasaray ile 2026 yılına dek sözleşmesi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN