Galatasaray- Beşiktaş maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Galatasaray- Beşiktaş maçı bilet fiyatları açıklandı mı?

Galatasaray- Beşiktaş maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Galatasaray- Beşiktaş maçı bilet fiyatları açıklandı mı?

Süper Lig 13. haftada yapılacak Galatasaray Beşiktaş derbisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Şampiyon olma yolunda üç puanı almak isteyen takımların maç hazırlıkları sürerken, taraftarlar da biletlerin satışa çıkacağı tarihi araştırıyor. Peki, Galatasaray Beşiktaş derbi biletleri ne zaman satılacak? İşte detaylar...

Süper Lig 13. haftada yapılacak Galatasaray Beşiktaş derbisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Takımların maç hazırlıkları devam ederken, takımlarına destek olmak isteyen taraftarlar da biletlerin satışa çıkacağı tarihi araştırıyor.

GALATASARAY-BEŞİKTAŞ DERBİ BİLET SATIŞI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Heyecanla beklenen derbinin biletlerinin satışı henüz başlamadı. 5 Kasım tarihinde yapılacak derbinin biletlerinin karşılaşmadan bir iki gün önce satışa çıkacağı tahmin ediliyor.

GALATASARAY-BEŞİKTAŞ DERBİSİ NE ZAMAN?

Büyük derbi Galatasaray-Beşiktaş maçı 5 Kasım günü saat 20:00'da başlayacak.

 galatasaray beşiktaş derbi bileti

GALATASARAY-BEŞİKTAŞ DERBİSİ CANLI YAYINLANACAK MI?

Taraftarların yakından takip edeceği maç, Beni Sports kanalında şifreli ve canlı yayınla aktarılacak.

SACHA BOEY KADRODA YER ALACAK?

11. haftada Alanyaspor ve Galatasaray maçında Sacha Boey, Daniel Candeias'a yaptığı hareketin sonucunda direk kırmızı kart almıştı. Kurallara göre direk kırmızı kart alındığında iki maç ceza veriliyor. Pozisyondan dolayı PFDK'ya sevki yapılmadı ve Sacha Boey sadece bir maçlık ceza yedi. Karagümrük karşılaşmasında yer almayacak olan oyuncu, Beşiktaş karşılaşmasında sahada yerini alacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN