Galatasaray bombayı patlattı! Aslan'dan yüzyılın transfer hamlesi: 33 milyon euroluk süper yıldız imzayı atıyor...

Galatasaray bombayı patlattı! Aslan'dan yüzyılın transfer hamlesi: 33 milyon euroluk süper yıldız imzayı atıyor...

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray, 33 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Süper Lig'de 27. haftanın kapanış karşılaşmasında dün akşam evinde Antalyaspor'u ağırlayan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, sezon sonu için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Aslan, gözünü 33 milyon euroluk süper yıldıza dikti.

Sparta Prag'a elenerek UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Galatasaray, 27. hafta karşılaşmasında konuk ettiği Alanyaspor'u 2-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Bu sezon Okan Buruk yönetiminde ikinci şampiyonluğunu yaşamayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, gözünü İspanya'ya dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Alman orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan, sezon sonunda Barcelona'dan ayrılmak istiyor. İspanya'da aradığını tam anlamıyla bulamayan orta saha oyuncusunun Galatasaray'a transfer olacağı öne sürüldü.

Aslan, yaz transfer döneminde de görüştüğü İlkay Gündoğan ile büyük ölçüde el sıkıştı. 34 yaşındaki Alman orta saha oyuncusuyla el sıkışan Galatasaray'ın Barcelona ile masaya oturması bekleniyor. İspanyol devinin, yıldız futbolcunun takımdan ayrılmasını istemediği ancak sarı-kırmızılı ekibin, 34 yaşındaki oyuncunun maaşının yarısını ödeyerek Alman futbolcuyu bedelsiz olarak kiralamak istediği ifade edildi.Gündogan deja claro su futuro y zanja todas las controversias

Tarafların önümüzdeki günlerde yeniden bir araya geleceği iddia edildi. Bu sezon 37 karşılaşmada Barcelona formasını terleten İlkay Gündoğan, bu karşılaşmalarda 5 gol 10 asiste imza attı.

Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan yıldız futbolcu için bugüne dek toplamda 33 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN