Galatasaray, eski yıldızını geri getiriyor! Taraftarları heyecanlandıran hamle! Okan Buruk'un özel isteği...

Galatasaray, eski yıldızını geri getiriyor! Taraftarları heyecanlandıran hamle! Okan Buruk'un özel isteği...

Arjantinli süper yıldız Icardi'nin yanına üst düzey bir transfer yapmayı hedefleyen Galatasaray, eski yıldızına kancayı taktı. Okan Buruk'un bu transferde ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde Çek Cumhuriyeti'nde Sparta Prag'ın konuğu olacak Galatasaray, gelecek sezonun planlamasına şimdiden başladı. Hücum hattına çeşitlilik katmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, eski yıldızını kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Icardi'nin partneri olabilecek, bitiriciliği üst düzey bir golcüyü kadrosuna katmayı hedefleyen Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, gözünü Fransa'ya dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı ekip, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fransız ekibi Nantes'e 5.7 milyon euro karşılığında sattığı Mısırlı yıldız golcü Mostafa Mohamed'i transfer listesine aldı. Bu sezon Fransız ekibinde etkileyici bir performans gösteren yıldız golcünün transferinde Okan Buruk'un ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 9 milyon euro olan yıldız golcünün sezonun sonunda 10 milyon euronun üzerinde bir bedelle takıma veda etmesi bekleniyor.

Aslan'ın yıldız golcüyü Icardi'nin alternatifi olarak düşündüğü öne sürüldü. Bu sezon Fransız ekibinin forması altında 18 karşılaşmada görev alan yıldız golcü takımına 7 gol 1 asistlik katkı sundu.

26 yaşındaki yıldız golcü, Afrika Kupası'nda da etkileyici bir performansa imza atmıştı. Yıldız golcü, Mısır'ın Afrika Uluslar Kupası'nda oynadığı bütün maçlarda gol atarak turnuvayı 4 golle tamamlamıştı.

Nantes forması altında toplamda 69 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 18 gol 6 asiste imza attı. 2021 yılının kış transfer döneminde Galatasaray'a transfer olan Mostafa Mohamed, sarı-kırmızılı ekipte 58 maçta görev alırken 17 gol 5 asiste imza atmıştı.

Galatasaray'ın sudan ucuza sattığı Mostafa Mohamed Fransa'da tarih yazdı! Tekrarlanması zor başarı...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN