Galatasaray onu sattığı için bin pişman: Sudan ucuza gitti tarih yazıyor! Aslan'ın büyük pişmanlığı... 'Onu keşke satmasaydık'

Galatasaray onu sattığı için bin pişman: Sudan ucuza gitti tarih yazıyor! Aslan'ın büyük pişmanlığı... 'Onu keşke satmasaydık'

Bu akşam deplasmanda Gaziantep FK ile mücadele edecek Galatasaray'da eski yıldızın gösterdiği performans 'onu keşke satmasaydık' dedirtti. Golcü futbolcu, yeni takımındaki performansıyla herkesi kendisine hayran bıraktı.

Trendyol Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında bu akşam Gaziantep FK'nın konuğu olacak Galatasaray'da eski yıldızın yeni takımında gösterdiği performans dudak ısırdı. Yıldız futbolcu, yeni takımının forması altında gösterdiği performans ile sarı-kırmızılı taraftarlara 'onu keşke satmasaydık' dedirtti.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Norveç ekibi Molde'yi eleyerek dört yıl aradan sonra Devler Ligi'nde gruplara kalan Galatasaray, bu akşam Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında Gaziantep FK ile kozlarını paylaşacak.

Devler Ligi'nde A Grubu'na düşerek Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag ile eşleşen Galatasaray'da eski yıldızın gösterdiği performans camiayı derin bir pişmanlığa soktu.

Sarı-kırmızılı ekibin transfer sezonunun ilk günlerinde 5.7 milyon euro karşılığında Fransız ekibi Nantes'e sattığı Mısırlı golcü Mostafa Mohamed performansıyla dudak ısırtıyor.

GOL KRALLIĞINDA ZİRVE YERLEŞTİ

Fransa Ligue 1'de Wissam Ben Yedder ile gol krallığında ilk sırada yer alan golcü futbolcu, performansıyla herkesi kendisine hayran bıraktı.

"ONU KEŞKE SATMASAYDIK"

Geçen sezon Fransız ekibine kiralanan golcü futbolcu bu yaz transfer döneminde bonservisiyle Fransız temsilcisine transfer olmuştu. Fransız yıldız, Nantes forması altında 55 maçta görev alırken söz konusu karşılaşmalarda 15 gol 5 asiste imza attı. Fransız yıldız bu performansıyla sarı-kırmızılı ekibin taraftarlarına 'onu keşke satmasaydık' dedirtti.

Galatasaray'a 5.75 milyon euro kazandıran transfer: Mostafa Mohamed'i resmen açıkladılar- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN