Galatasaray taraftarı bu haberden sonra stada ayak basamayacak! Mauro Icardi yuvadan uçuyor: İtalya devi resmen duyurdu

Galatasaray taraftarı bu haberden sonra stada ayak basamayacak! Mauro Icardi yuvadan uçuyor: İtalya devi resmen duyurdu

Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da deprem üstüne deprem yaşanıyor. Sezon başında büyük işlere imza atan Arjantinli golcü Mauro Icardi, son dönemde istenilen performansı gösteremiyor. Adı sık sık transfer listelerinde dolaşan Icardi, takımdan ayrılıyor. Bu haberden sonra Galatasaray taraftarı stada ayak basamayacak. İtalya devi resmen duyurdu! İşte son dakika Mauro Icardi haberinin detayları...

Son dönemde göstermiş olduğu düşük performansla eleştirilerin hedefinde olan Arjantinli yıldız Mauro Icardi için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Düşük performansı ile dikkat çeken Icardi için karar verildi. Galatasaray taraftarı bu haber sonrası stada ayak basamayacak. Mauro Icardi yuvadan uçuyor! İtalya devi resmen duyurdu.

GALATASARAY TARAFTARINI YIKAN HABER

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da birçok yıldız ile yollar ayrılma noktasına geldi. Gelecek sezon için kadro planlamasına başlayan sarı-kırmızılı ekipte kartlar yeniden dağıtılmaya başlandı. Gelen son dakika bilgisi ise Galatasaray taraftarını yıkacak cinsten. Mauro Icardi yuvadan uçuyor.

yeni-proje-2024-03-17t141617-973.jpg

ICARDI TAKIMDAN AYRILIYOR! İTALYA DEVİ RESMEN DUYURDU

Akşam'da yer alan habere göre; Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin bileti kesildi. Yıldız isim takımdan ayrılıyor. İtalyan basınında yer alan habere göre; Mauro Icardi, önümüzdeki sezon efsanesi olduğu Inter'e geri dönmek için prensip anlaşmasına vardı. Lacivert-siyahlı ekibin, 31 yaşındaki golcü için Galatasaray'a 25 milyon euro ödemeye hazır olduğu kaydedildi.

yeni-proje-2024-03-17t141558-330.jpg

Mauro Icardi, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 59 maça çıktı. Yıldız santrafor, bu karşılaşmalarda 42 gol ve 17 asist üreterek takımına katkı vermeyi başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN