Galatasaray taraftarı bu haberle kahrolacak! Mauro Icardi'ye Fatih Terim kancası: İmzası an meselesi, yuvadan uçuyor

Galatasaray taraftarı bu haberle kahrolacak! Mauro Icardi'ye Fatih Terim kancası: İmzası an meselesi, yuvadan uçuyor

Süper Lig'de adeta fırtına gibi esen Galatasaray, şampiyonluğunu ilan etmeye çok yakın. En yakın takipçisi Fenerbahçe'ye 6 puan fark artan sarı-kırmızılılarda takımdan ayrılacak isimler netleşmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları kahretti. Bu sezon attığı gollerle kendine hayran bıraktıran Mauro Icardi'ye Fatih Terim kancası. Arjantinli golcü yuvadan uçuyor. İmzası an meselesi! İşte sürpriz transferin detayları...

Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa giden sarı-kırmızılılar gelen son dakika bilgisi ise adeta yıkıldı. Bu sezon attığı gollerle herkes tarafından alkışlanan Mauro Icardi yuvadan uçuyor. Galatasaray taraftarı bu haberle kahrolacak! Fatih Terim Arjantinli golcü için harekete geçti.

ICARDI'YE FATİH TERİM KANCASI! CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Trendyol Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa doğru yürüyen Galatasaray'da yeni sezon için kollar sıvandı. Takımdan birçok ismin gönderilmesi beklenirken kadroya ek transferlerin yapılacağı gündeme geldi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, geçtiğimiz günlerde Karagümrük maçının ardından yaptığı açıklamada transfere dair de ipuçları verirken "Bütün oyuncularımın kalmasını istiyorum. Tekrar bir takım oluşturmak bir süreç alıyor. Niyetimiz bu takımla devam etmek." ifadelerini kullanmıştı.

yeni-proje-2024-05-14t105757-140.jpg

Fotospor'da yer alan haber ise gündeme bomba gibi düştü. ERT TV'de dün gece yayınlanan Spor Pazarı isimli programa bağlanan Yunan gazeteci Aris Gatas, Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'un Mauro Icardi ile ilgilendiğini duyurdu.

GALATASARAY TARAFTARI KAHROLACAK... İMZASI AN MESELESİ

Gatas, bu transfer ile ilgili "Panathinaikos bunu başarır ve Mauro Icardi'yi Süper Lig 1'e getirirse, gerçekten çok büyük bir transfere imza atmış olacak." ifadelerini kullandı.

yeni-proje-2024-05-14t105741-775.jpg

Bu iddia gündeme bomba gibi düşerken birçok uzman Fatih Terim'den dolayı Panathinaikos'un Galatasaray'dan birçok transfer gerçekleştirebileceğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN