Galatasaray yeni kalecisini İngiltere'de buldu! Aslan'da Muslera dönemi sona eriyor...

Galatasaray yeni kalecisini İngiltere'de buldu! Aslan'da Muslera dönemi sona eriyor...

Sezon sonunda Muslera ile yollarını ayırması beklenen Galatasaray, yeni kalecisini şimdiden belirledi. Aslan, yeni 1 numarasını İngiltere'de buldu.

Süper Lig'in lideri Galatasaray, 2011 yılından bu yana kelesini teslim ettiği Muslera ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, yeni kalecisini İngiltere'de buldu.

2011-2012 sezonundan bu yana Galatasaray kalesini koruyan Uruguaylı eldiven Fernando Muslera'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Süper Lig'de şampiyonluğa emin adımlarla yürüyen sarı-kırmızılı ekipte 37 yaşındaki tecrübeli eldivenin takımdaki geleceği merak konusu olurken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Gelecek sezon değişecek yabancı kuralı nedeniyle takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı planlayan sarı-kırmızılı ekibin, Muslera ile vedalaşma kararı aldığı öne sürüldü. Sarı-kırmızılı ekip, yeni kalecisini ise şimdiden belirledi.

Fotomaç'ın İngiliz basınından derlediği habere göre; Aslan, geçtiğimiz yaz transfer döneminde 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den ayrılarak Manchester United'a transfer olan milli eldiven Altay Bayındır'a kancayı taktı.

İngiliz devinde Andre Onana'nın arkasında kalan Altay Bayındır'ın forma şansı bulabilmesi için takımdan ayrılmak istediği ileri sürüldü.

Milli eldivenin sezon sonunda takımdan ayılmasına kesin gözüyle bakılırken Galatasaray'ın milli yıldızın transferi için şimdiden düğmeye bastığı iddia edildi.

GALATASARAY'A YEŞİL IŞIK YAKMIŞTI

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılan 25 yaşındaki eldiven, İngiliz ekibine imza attığı ilk günlerde kendisine yöneltilen "Galatasaray'dan teklif gelse gider misin?" sorusuna "Galatasaray'dan teklif gelse gider miyim? Ben profesyonel futbolcuyum. O anki süreç, zaman. Dediğim gibi Fenerbahçe'nin yeri bende bambaşka. Ancak sonuçta profesyonel oyuncularız. Kendi hayatımıza böyle bakmalıyız." şeklinde yanıt vererek Galatasaray'a transfer olabileceğinin sinyallerini vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN