Galatasaray yeni sağ bekini Fransa'da buldu! Aslan'a 15 milyon euroluk savunmacı: 39 gol 59 asist...

Galatasaray yeni sağ bekini Fransa'da buldu! Aslan'a 15 milyon euroluk savunmacı: 39 gol 59 asist...

Fransız savunma oyuncusu Sacha Boey ile yollarını ayırdıktan sonra yeni sağ bek arayışlarına başlayan Galatasaray, gözünü Fransa'ya dikti. Aslan, 15 milyon euroluk yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Ara transfer döneminin suskun takımlarından biri olan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, gözünü Fransa'ya dikti. Sacha Boey'in takımdan ayrılmasına sağ bek arayışlarına başlayan sarı-kırmızılı ekip, 15 milyon euroluk sağ beke gözünü dikti.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Galatasaray, Fransa seferine çıkmaya hazırlanıyor. Asan, Fransız yıldız için düğmeye bastı.

Fransız basınının önde gelen yayın organlarından L'Equipe'de yer alan habere göre; Sacha Boey'i bonuslar dahil olmak üzere 35 milyon euro karşılığında Alman devi Bayern Münih'e satan Galatasaray, gözünü Fransa'ya dikti.

Aslan, Fransız devi Marsilya'da forma giyen 31 yaşındaki savunma oyuncusu Jonathan Clauss için düğmeye bastı.

Clauss'un EURO 2024 öncesi Marsilya'dan ayrılmaya çok istekli olmadığı öne sürülürken sarı-kırmızılı ekibin Fransız savunma oyuncusunu ikna etmeye çalıştığı öne sürüldü.

Jonathan Clauss Kimdir? Kaç Yaşında? Jonathan Clauss Nereli? Sakatlık Geçmişi… - Kocaeli Gündem

Bu sezon Marsilya forması altında 28 maçta görev alan Fransız savunma oyuncusu, takımına 2 gol 8 asistlik katkı sundu. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan tecrübeli savunma oyuncusu, 2022 yılının Temmuz ayından bu yana Marsilya formasını terletiyor.

Futbol hayatı boyunca 340 karşılaşmada görev alan tecrübeli savunma oyuncusu, bu karşılaşmalarda 39 gol 59 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN