Galatasaray yönetimine yapmadığını bırakmadı 'kuzeyin yıldızı' 15 milyon euro'ya imzayı attı!

Galatasaray yönetimine yapmadığını bırakmadı 'kuzeyin yıldızı' 15 milyon euro'ya imzayı attı!

Geçtiğimiz sezon Sevilla'dan 15+3 milyon euro'luk teklif alır almaz başta Okan Buruk olmak üzere Erden Timur ve Dursun Özbek'e büyük sıkıntı yaşatan yıldız futbolcunun lig biter bitmez 15 milyon euro karşılığında Napoli'ye imza atacağı öğrenildi.

Galatasaray'da oynadığı futbolla Avrupa'nın başaltı takımlarının transfer listesine giren ve geçtiğimiz sezon Sevilla tarafından resmen istenen Victor Nelsson'un yeni adresi belli oldu. Birkaç ay önce menajer değişikliğine giden Danimarkalı stoperin Serie A deviyle anlaşmaya vardığı öğrenilirken, Sarı Kırmızılı kulübün bu transferden 15 milyon euro kazanacağı bildirildi. İşte detaylar...

GEÇTİĞİMİZ SEZON YÖNETİM SEVİLLA'YA GİTMESİNE İZİN VERMEMİŞTİ

7 milyon Euro bonservis bedeliyle imza attığı Galatasaray’da kısa sürede büyük bir çıkış yakalayan Victor Nelsson, son 2 transfer döneminde Avrupa kulüpleriyle masaya oturmuş, ancak yönetimden izin çıkmayınca ayrılık gerçekleşmemişti.

SANCHEZ SAKATLANINCA YİNE KALİTESİNİ GÖSTERDİ

Sezon başında Sanchez’in transfer edilmesiyle yedek stoper konumuna gerileyen Danimarkalı savunmacı, eylül ayında isyanını dile getirmiş, sonraki süreçte as oyuncuların sakatlanmasıyla beraber tekrar formasına kavuşmuştu.

DANİMARKA MİLLİ TAKIMDA OYNAMASI AVANTAJ

Geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda ise Nelsson, artık mutlu olduğunu ve şampiyonluğa odaklandığını dile getirmişti. Danimarka Milli Takımı’na da düzenli olarak katılan Nelsson’un bu süreçte yine birkaç kulüple transfer görüşmesi yaptığı kaydedildi.

NELSSON NAPOLİ'DE

25 yaşındaki savunmacının son olarak görüştüğü ekiplerden İtalyan devi Napoli’yle el sıkıştığı öğrenildi. Galatasaray Yönetimi, daha önce başta Sevilla olmak üzere Nelsson’un “Evet” dediği kulüplerden gelen teklifleri beğenmeyerek geri çevirmişti.

nelsson-napoli.jpg

Napoli’nin henüz resmen Galatasaray’ın kapısını çalmadığı, ancak Nelsson’un yönetimle yaptığı son görüşmede artık kariyerini bir üst aşamaya taşımak üzere söz aldığı belirlendi.

EMİN BAYRAM GERİ DÖNECEK

Abdülkerim ve Sanchez’in uyumundan çok memnun olan Okan Buruk, Emin Bayram’ın geri dönüşü ve kadrosunda Kaan Ayhan’ın da bulunmasıyla stoper rotasyonunu tamamlamış olacak. Galatasaray’ın Nelsson’un satışından bonservis beklentisi ise 15 milyon Euro civarında. Kulübe yakın kaynaklar, ayrılığın artık çok yakın olduğunu ifade ediyor.

NELSSON GEÇEN SENE BIRAKIN BENİ GİDEYİM DEDİ

Geçtiğimiz sezon Sevilla'dan 12+3 milyon euro'luk aldığı teklif sonrası Okan Buruk'a gitmek istediğini söyleyen Nelsson, bu bonservis fiyatına bırakılmayacağını anlayınca menajerine 'Sevilla teklifi biraz daha yükseltsin' önerisinde bulunmuştu. Sevilla'nın Nelsson'u transfer etmek için teklifini 15+3 milyon euro'ya çıkarması Danimarkalı futbolcuyu harekete geçirirken, Nelsson bu sefer Erden Timur'la bir araya gelmiş Galatasaray'dan gitmek istediğini belirtmişti. Erden Timur'dan da veto yiyen Nelsson en son soluğu Dursun Özbek'in yanında alırken, deneyimli stoperin başkana '12+3'ü kabul etmediniz 15+3 milyon euro'luk teklif geldi bunu da kabul etmiyorsunuz, teklife olumlu yaklaşın ben de İspanya'ya gideyim' dediği, Özbek'in ise 'Sözleşmende 25 milyon euro'ya serbest kalır madden var, senin bonservis bedelini 20-22 milyon euro olarak belirledik, bonussuz bu parayı verirlerse gidebilirsin' karşılığını verdiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN