Galatasaray yüzyılın transfer bombasını patlatıyor! 33 milyon euroluk süper yıldız: 115 gol 77 asist...

Galatasaray yüzyılın transfer bombasını patlatıyor! 33 milyon euroluk süper yıldız: 115 gol 77 asist...

Fenerbahçe'yi mağlup ederek şampiyonluğu garantilemeyi hedefleyen Galatasaray, yüzyılın transfer bombasını patlamayı hedefliyor. Aslan, 33 milyon euroluk süper yıldız için çalışmalara başladı.

Pazar akşamı evinde konuk edeceği Fenerbahçe karşısında şampiyonluğu garantilemeyi hedefleyen Galatasaray, taraftarlarını heyecanlandıracak bir transfer hamlesine imza atmayı hedefliyor. Sarı-lacivertli ekip, 33 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmak için artık resmen geri sayıma geçen Galatasaray, orta saha transferi için düğmeye bastı. Sezon başından beri orta saha oyuncularından beklenen katkıyı alamayan sarı-kırmızılı ekip, yaz transfer döneminde önceliğini orta saha takviyesine verdi.

Devler Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmak amacıyla yıldızlarla dolu bir takım kurmayı hedefleyen Fenerbahçe, 33 milyon euroluk orta saha için kolları sıvadı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, İspanyol devi Barcelona'da forma giyen Alman orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ı kadrosuna katmayı hedefliyor. Aslan'ın Alman orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için kısa süre içerisinde teklif yapacağı öne sürüldü.ÇANAKKALE OLAY - İlkay Gündoğan Alman mı Türk mü? İlkay Gündoğan neden Almanya'yı seçti?

Bu sezon Barcelona forması altında 49 karşılaşmada görev alan yıldız orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda 5 gol 13 asiste imza attı. Güncel piyasa değeri 16 milyon euro olan yıldız orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 33 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Alman orta saha oyuncusu, futbol hayatı boyunca 606 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 115 gol 77 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN